огромное Вам спасибо!! Все-таки я ошиблась...Ин писав:караул писав:Простите, сколько ни искала в этой теме, но нужного ответа не нашла... Договор аренды с 17 числа, акт приема-передачи арендованного помещения - с 25 числа. От какой даты считаем 10 дней на подачу 20опп?? Склоняюсь к второй дате, но хочу послушать коллег..))З якої дати визначається 10 – денний строк для подання повідомлення про об’єкти оподаткування (ф. №20-ОПП): дати оформлення договору купівлі-продажу, закінчення договору оренди (тощо) або іншої дати?
Повідомлення про об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. №20-ОПП, подається до органу доходів і зборів протягом 10 робочих днів з дати оформлення договору купівлі-продажу, оренди чи іншого документа на право володіння, користування або розпорядження об’єктом оподаткування.
Згідно з п. 8.4 р. VIIІ Порядку повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП (додаток 11 до Порядку) подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.
Тобто, повідомлення про об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. №20-ОПП, подається до органу доходів і зборів протягом 10 робочих днів з дати оформлення договору купівлі-продажу, оренди чи іншого документа на право володіння, користування або розпорядження об’єктом оподаткування.
20-ОПП: що, де, коли, як?
-
караул
- Гений

- Дякував (ла): 59 разів
- Подякували: 6 разів
-
Aj
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Добрый день, всем!! Подскажите, форму 20-ОПП так и не подаем по инету, только ножками-ручками в канцелярию? А почтой можно?
Спасибо!
Спасибо!
-
shinna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Можно почтой, только подстрахуйте себя письмом с описью документов и уведомлением.Aj писав:Добрый день, всем!! Подскажите, форму 20-ОПП так и не подаем по инету, только ножками-ручками в канцелярию? А почтой можно?
Спасибо!
Подскажите пож. правильно ли я понимаю, фирма луганская, выехала давно, год провисела только сдавала пустые отчеты, но без движения. Сейчас сняла офис и планирует начать работу. Если на основании договор аренды подать 20-опп, о новом месте и учитывая, что по основному месту регистрации (г. Луганск) движения нет и не предвидеться, то наверное необходимо и становится на учет в налоговой по новому месту и туда платить налоги?
-
Kulanov & Co
- Ученик
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Налоговая полиция может потребовать, сделайте хотя бы маленькую табличку, можно распечатать на А4 и заламинировать...E.Kornei писав:И еще вопрос по этой же теме. если вывески у склада нет и работает несколько часов в неделю то это магазин-склад или оптовый склад? или это не принципиально?
-
zapit
- Оракул

- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 3 рази
Доброго дня!
Знялася з реєстрації у реєстратора у травні 2015р. По податковій - не ліквідувалася.В липні цього ж року - знову зареєструвалася у держреєстратора. Як була на домашній адресі зареєстрована та на загальній системі оподаткування, так і знову зареєструвалася.
Допоможіть будь-ласка 20 ОПП заповнити.
Не знаю, який код ознаки надання інформації
1.Первинне надання інформації про об’єкти оподаткування
2.Надання інформації про новий об’єкт оподаткування
3.Надання інформації щодо зміни відомостей про об’єкт оподаткування (зміна типу, найменування, місцезнаходження тощо)
4.Надання інформації про зміну стану об’єкта оподаткування
Тип об єкта оподаткування у мене - квартира, бо зареєстрована за домашньою адресою. Написала
код 378 /це -офіс/.
Місцезнаходження об’єкта оподаткування (у разі зміни зазначити нове місцезнаходження)- ось тут - не знаю, чи щось треба писати.
Стан об’єкта оподаткування:
будується/готується до введення в експлуатацію;
експлуатується;
тимчасово не експлуатується;
зміна місцезнаходження;
непридатний до експлуатації;
об’єкт відчужений / повернутий власнику;
зміна призначення/перепрофілювання
(необхідне зазначити)- тут теж не знаю, що вибрати.
Допоможіть будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Знялася з реєстрації у реєстратора у травні 2015р. По податковій - не ліквідувалася.В липні цього ж року - знову зареєструвалася у держреєстратора. Як була на домашній адресі зареєстрована та на загальній системі оподаткування, так і знову зареєструвалася.
3.Надання інформації щодо зміни відомостей про об’єкт оподаткування (зміна типу, найменування, місцезнаходження тощо)
Тип об єкта оподаткування у мене - квартира, бо зареєстрована за домашньою адресою. Написала
код 378 /це -офіс/.
Місцезнаходження об’єкта оподаткування (у разі зміни зазначити нове місцезнаходження)- ось тут - не знаю, чи щось треба писати.
експлуатується;
зміна місцезнаходження;
Допоможіть будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14231 раз
- Подякували: 28060 разів
Если деятельность никак не связана с квартирой - не надо подавать.zapit писав:Доброго дня!
код 378 /це -офіс/.
експлуатується;
зміна місцезнаходження;
Допоможіть будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Если деятельность будет осуществляться в квартире, тогда - подадите в 10-дневный срок с начала деятельности.
Если ОЧЕНЬ хочется подать сейчас, выберите "тимчасово не експлуатується"

Добрый день! Зарегистрировали нотариально договор аренды автомобиля 06.08.2015.Я должна подать форму 20-ОПП и как правильно заполнить ее(не разу не заполняла).Я ставлю код ознаки-2, тип объекта 20, а в колонке стан -орендуется.И все или что-то еще.Прошу помощи, не хочется ходить несколько раз в налоговую.Заранее спасибо.
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
Доброе утро, мы арендовали помещение в 2014 году, форму конечно подавали 20-опп, сегодня мне принесли акт приема-передачи объекта до 30.09.2015 сегодня 13.10.2015, мне что то надо будет подать в налоговую или нет, спасибо