Irida писав:Коллеги, спасибо всем, сдала Форму 4 в Одессе - юр.лицо, учредитель физ.лицо. Сдавала по доверенности:
Форма 4: заполненные стр. 1 и стр.4 ; отметки - крестики;
На 1 стр. (раздел 2) и на 4 стр.(в конце текста) отметки проставила у регистратора ручкой.
Подписи на каждом листе Формы 4 для тех, кто сдает по доверенности:
Сторінку заповнив Іванов І.І. ____________ "_____" ________ 2015 р.
(прізвище, ініціали) (підпис) (дата)
Підпис Іванова І.І. засвідчую Директор Петров П.П. ___________
(підпис)
ФОРМА ДОВЕРЕННОСТИ:
"___"_________ 2015 р. м._____________
Д О В І Р Е Н І С Т Ь
________________________________________________________ (далі юридична особа), в особі __
директора_Петрова Петра Петровича_, який (яка) діє на підставі статуту уповноважує
(посада, прізвище, ім`я, по-батькові)
_Іванова Івана Івановича______________, паспорт серія _____ №_____________
виданий __________________________________________________, "___"___________________ р.
представляти інтереси юридичної особи в відділі державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців
Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції з питань:
- внесення змін до установчих документів юридичної особи;
- внесення змін до відомостей, що містяться в ЄДР про юридичну особу;
- підтвердження відомостей про юридичну особу;
- отримання виписки, довідки, витягу про юридичну особу з ЄДР.
Для чого їй (йому) надається право подавати, отримувати та підписувати всі необхідні для цього документи.
Довіреність дійсна до "___" ___________ _____р.
Директор ______________________ _______________________
(посада) (підпис) (прізвище, ініціали)
Irida, а у вас в Одесі не по районах приймають?
Я чому запитую, в Києві не знаю ще де буду здавати,записались в декілька районах, тому не знаю в який р-н випмсувати доручення?Чи від руки написати?
Ivan_Rabin писав:Подскажите, если фирма открылась только в декабре месяце 2014года, а фактически деятельность начала с января 2015 года,
то форму 6 та/або форму 4 нужно все равно заполнять подавать??!
Учредитель, директор и главный бухгалтер на фирме - одно и тоже физ.лицо!
и Куда нужно (если нужно) подавать оту форму?
Форму 6 подавать через год с даты регистрации - в декабре 2015 года.
Форму 4 - по новым предприятиям уже при регистрации вносятся данные по выгодонабувачам.
Подскажите, нам нужно заполнять и нести форму 4, если по базе данніх отображается такая вот информация по фирме (*персональніе данніе немного изменены (нас два учредителя), а все остальное (заполненніе строки соответствующего правого столбца) оставил без изменения): Принт-скрины