подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
Vik77
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Vik77 »

"Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи».

У законі передбачається продовжити на 4 місяці строки подання юридичними особами, які були зареєстровані до 25 листопада 2014 року"

- Подскажите, а предприятия, зарегистрированные после 25 листопада 2014 року, что с ними?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Ничего не делать: от них ничего не требуется...

RICH
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 316 разів

Повідомлення RICH »

Vik77 писав:"Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи».

У законі передбачається продовжити на 4 місяці строки подання юридичними особами, які були зареєстровані до 25 листопада 2014 року"

- Подскажите, а предприятия, зарегистрированные после 25 листопада 2014 року, что с ними?
Я так понимаю, что они эти данные подают при регистрации.

Andromeda
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 121 раз

Повідомлення Andromeda »

Ой, шановні...
навіть не знаю
зміни не підписані
з наших станеться позбивати штрафи, а потім подовжити термін прийняття...
так що я сьогодні до реєстраторів на розвідку, оскільки вчора моя черга не встигла.
Якщо приймуть форму з фізиками - значить не все так райдужно...#g_mad#

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Andromeda писав:Ой, шановні...
навіть не знаю
зміни не підписані
так що я сьогодні до реєстраторів на розвідку, оскільки вчора моя черга не встигла.
Отпишитесь после разведки, пожалуйста. По поводу физ. учредит.

Larabara
Гений
Гений
Дякував (ла): 207 разів
Подякували: 122 рази

Повідомлення Larabara »

УВАГА! ВАЖЛИВА НОВИНА від «Дебету-Кредиту»
Чудова новина!
Верховна Рада прийняла Закон, яким подовжено термін подання відомостей про кінцевого власника юридичної особи.
Ввечері у четвер, 21 травня, Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи» (Законопроект №2896).
У законі передбачається продовжити на 4 місяці строки подання юридичними особами, які були зареєстровані до 25 листопада 2014 року, відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів). Це, на думку депутатів, має забезпечити можливість виконання вимог відповідних вимог закону всіма зареєстрованими юридичними особами.
Також звільнено від обов’язку подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) релігійні організації, державні та комунальні підприємства, юридичні особи, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками (членами).
Більше новин про Форму №4 і не тільки ви знайдете на http://news.dtkt.ua/
Успіхів!
Ваш «Дебет-Кредит»

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

воооо, сколько везде напостили новостей, что продлили! закон будет ПРИНЯТ, т.е. в действии, когда его подпишет президент... вот,чтоб не получилось, что он подпишет бог-зна-када, но прежде всех оштрафуют, кто не успел до 25 мая #g_crazy#

kvites
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення kvites »

Очередь для сдачи отчета госрегистратору в Оболонском центре админуслуг 21.05 в 17.20: Зображення Зображення Зображення На фото конец переклички списков для подачи отчета. В момент съемки оглашались номера с 360 по 380 (другими словами, человек 250 уже успели отметиться и разбежаться!)

Kalite
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Kalite »

Иташа писав:
навіть не знаю
зміни не підписані
Насколько понимаю и по старому закону (который действует сейчас , до подписания нового , у тех ТОВ, где физ лица- учредители подавать не надо:

"Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів), у тому числі кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів) їх засновника, якщо засновник - юридична особа, упродовж шести місяців з дня набрання чинності цим Законом."

Или я не правильно понимаю?

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

Kalite писав:
Иташа писав:
навіть не знаю
зміни не підписані
Насколько понимаю и по старому закону (который действует сейчас , до подписания нового , у тех ТОВ, где физ лица- учредители подавать не надо:

"Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів), у тому числі кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів) їх засновника, якщо засновник - юридична особа, упродовж шести місяців з дня набрання чинності цим Законом."

Или я не правильно понимаю?
именно так я тоже читала, но позависала здесь на форуме решила подавать - правильно, кто-то в теме писал,что мы сами создали ажиотаж!

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”