подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
Andromeda
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 121 раз

Повідомлення Andromeda »

Просили відписатись
відписуюсь
У мене дві юр особи, всі засновники фіз особи
здала сьогодні, в черзі з середи#ok#
як всі знають вчора вру проголосували за зміни
так от, реєстратор сказала з приводу того чи подавати юр особам з фіз особами засновниками наступне:
- Ви знаєте що вчора прийняли закон? Ви знаєте що він ще не підписаний? Так от на базі цих знань Ви самі приймаєте рішення і несете за нього відповідальність.
Далі вона без питань прийняла мою ф4 і відпустила з усіма Богами#g_pinkgla

Andromeda
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Andromeda »

Ще хотіла висловити свою думку з приводу слів про те, що ми вівці і самі підняли ажіотаж.#help#
Так от.
Якби юр особам з фіз особами засновниками не потрібно було подавати цю форму - ЇЇ Б У НАС НІХТО НЕ ПРИЙНЯВ!! Реєстраторам і так є чим зайнятись! В усіх службах їх не пускають на роботу і вимагають у них номер по списку і ніхто не вірить що вони там працюють, в Києві в якомусь там районі люди вибивали шибки, всюди змітають охорону. #impossibl Ви ддійсно думаєте що реєстраторам це по приколу чи як??#hunter#

Харьковчанка
УченикУченик
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Харьковчанка »

Andromeda писав:Ще хотіла висловити свою думку з приводу слів про те, що ми вівці і самі підняли ажіотаж.#help#
Так от.
Якби юр особам з фіз особами засновниками не потрібно було подавати цю форму - ЇЇ Б У НАС НІХТО НЕ ПРИЙНЯВ!! Реєстраторам і так є чим зайнятись! В усіх службах їх не пускають на роботу і вимагають у них номер по списку і ніхто не вірить що вони там працюють, в Києві в якомусь там районі люди вибивали шибки, всюди змітають охорону. #impossibl Ви ддійсно думаєте що реєстраторам це по приколу чи як??#hunter#
каждому свое, терпение и труд все перетрут.
мы чтоль виноваты, что надо эту муть сдавать, нам по приколу записываться в очередь и ходить туда как на работу неделю

Andromeda
Мудрец
Мудрец

Повідомлення Andromeda »

Харьковчанка писав:
Andromeda писав:Ще хотіла висловити свою думку з приводу слів про те, що ми вівці і самі підняли ажіотаж.#help#
Так от.
каждому свое, терпение и труд все перетрут.
мы чтоль виноваты, что надо эту муть сдавать, нам по приколу записываться в очередь и ходить туда как на работу неделю
Ой, я думаю більшість директорів реально вважає що нам хліба не дай, а тільки дай в чергах за "бамажку" постояти, щоб злиняти з робочого місця)#g_dance#

ip10
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення ip10 »

Чудова новина!

Верховна Рада прийняла Закон, яким подовжено термін подання відомостей про кінцевого власника юридичної особи.
Ввечері у четвер, 21 травня, Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи» (Законопроект №2896).

У законі передбачається продовжити на 4 місяці строки подання юридичними особами, які були зареєстровані до 25 листопада 2014 року, відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів). Це, на думку депутатів, має забезпечити можливість виконання вимог відповідних вимог закону всіма зареєстрованими юридичними особами.

Також звільнено від обов’язку подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) релігійні організації, державні та комунальні підприємства, юридичні особи, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками (членами).

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

Так от.
насколько я знаю, госрегистраторы неплохо поправили свое материальное положение на этой заварухе.
так что слеза сочуствия к ним у меня не упала

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

Эльвина89 писав:
Polly писав:Иду завтра к нотариусу - на последнюю фирму заверять ф.4. Отправлю по почте.
Закон вступит в силу после того, как подпишет президент.
Пока что в силе срок - 25.05.15#hi#
Подскажите, пожалуйста. Я подаю почтой. Для заверения у нотариуса распечатала всю форму, заполнила 1 и 4 страницы, поставила там подписи, печати. А остальные ПУСТЫЕ (2,3,5,6...) тоже нужно подпись и печать (кроме 10)??? они же не заполненные! а вдруг кто потом в мои пустые подписанные страницы что-то дорисует? ))
Печатаете все листы + подпись и печать на всех,без исключеня ,кроме последней стр.,иначе не получиться.

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

И еще от себя хочу добавить, у меня уже не маленький бухгалтерский стаж, и в этот раз я не стала выжидать принятия закона, т.к. вероятность его "внедрения в жизнь" вовремя,т.е. до 25.05 была невелика, а ответственность за неподачу вы сами знаете какая.
По почте тоже не рискнула отправлять,т. к. были вопросы по учред. юрлицам.
Сдала вчера на Крещатике 7/11, там было все достаточно цивилизованно,без нервотрепки, пришлось только отмечаться 2 дня, ну это пустяки,по сравнению с тем,что творилось на районах.
На сайте инфу по своим предриятиям пока не вижу, т. к. регистратор принимая форму,все сканировал и отправлял по районам,а там,видимо,аншлаг. Только тогда буду спать спокойно,когда всю информ. можно будет увидеть на сайте.

Надежда Юг
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Надежда Юг »

katerina777 писав:а мне интересно, кто в Днепропетровске сдавал во вторник форму, появились ли у вас уже ведомости на сайте? у меня до сих пор нет...
подскажите, пожалуйста, на каком сайте Вы смотрите?
https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch тут нет упоминаний про кінцевого бенефіціарного власника или я не туда смотрю....

NatalyD
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 240 разів
Подякували: 509 разів

Повідомлення NatalyD »

FyDD писав:
Так от.
насколько я знаю, госрегистраторы неплохо поправили свое материальное положение на этой заварухе.
так что слеза сочуствия к ним у меня не упала
Ага, а также юридические фирмы. Лично для себя я решила, что в энтом цирке я участвовать не буду. У меня по всем фирмам учредители-физики. А дальше одни ШМаТюКалки!!!!!!!

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”