подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
Lena2014
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення Lena2014 »

Добрый день! подскажите, кто знает, какая сейчас ситуация в Дарницкой регистратуре? какие там очереди??? мне надо подать смену КВЭДов??

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Я балдію з того, називається: зайняли людей роботою. Бачу, наша "філія цирку" під назвою ВРУ кожних кілька років буде робити вигляд бурхливої діяльності і балувати нас законами типу: бази персональних даних, кінцевих вигодоодержувачів, класифікатори міняти, ел. адміністрування, тільки щоб створити штучний ажіотаж навколо видуманої проблеми і відволікти людей від дійсно важливих проблем, а самим втіхаря ще й нагріти руки на тому. І я зараз не говорю про нову чи стару владу. Стиль однаковий, бо обличчя одні й ті ж.
Lana1975 писала про юриста, який казав "у вас було 6 місяців", так він безумовно правий. Проте хочу сказати, що приймаючи такі закони, потрібно подбати про кваліфіковані роз'яснення для реєстраторів і не в останній тиждень, а як тільки такі закони приймаються. Не у всіх є юристи, часто ця почесна місія падає на плечі бухгалтера. Я ходила до реєстратора і мені спочатку вона говорила, що я не повинна подавати по фізичних особах, і тільки дякуючи форуму і здоровому глузду, я тоді її таки подала, а то стояла би у чергах, бо потім стало "ой, все трошки не так".
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Financier
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 617 разів
Подякували: 1104 рази

Повідомлення Financier »

Боже, как хорошо, я еще в апреле отделалась малой кровью с этой формой и бесплатно.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Чесно кажучи, це було зрозуміло з самого початку, що проблема подачі Ф4 по засновниках ФО є штучно роздмухана на нашому форумі деякими форумчанками. В основному для того, щоб помітингувати: "За що боролись- на те і напоролись", "Сеню і Порошенка-в чергу до реєстратора", "Ось чого добився Майдан" і т.д. На Бухфорумі такого ажіотажу і близько не було. Хто повівся на спровоковану паніку-моє співчуття.

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Natalenna писав:Я балдію з того, називається: зайняли людей роботою. Бачу, наша "філія цирку" під назвою ВРУ кожних кілька років буде робити вигляд бурхливої діяльності і балувати нас законами типу: бази персональних даних, кінцевих вигодоодержувачів, класифікатори міняти, ел. адміністрування, тільки щоб створити штучний ажіотаж навколо видуманої проблеми і відволікти людей від дійсно важливих проблем, а самим втіхаря ще й нагріти руки на тому. І я зараз не говорю про нову чи стару владу. Стиль однаковий, бо обличчя одні й ті ж.
Lana1975 писала про юриста, який казав "у вас було 6 місяців", так він безумовно правий. Проте хочу сказати, що приймаючи такі закони, потрібно подбати про кваліфіковані роз'яснення для реєстраторів і не в останній тиждень, а як тільки такі закони приймаються. Не у всіх є юристи, часто ця почесна місія падає на плечі бухгалтера. Я ходила до реєстратора і мені спочатку вона говорила, що я не повинна подавати по фізичних особах, і тільки дякуючи форуму і здоровому глузду, я тоді її таки подала, а то стояла би у чергах, бо потім стало "ой, все трошки не так".
Поддерживаю, многие регистраторы поначалу эту форму говорили не сдавать, да и бланк появился не сразу. Поэтому фраза у вас было 6 месяцев коробит.

Irida
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 42 рази

Повідомлення Irida »

Agatha писав:Чесно кажучи, це було зрозуміло з самого початку, що проблема подачі Ф4 по засновниках ФО є штучно роздмухана на нашому форумі деякими форумчанками. В основному для того, щоб помітингувати: "За що боролись- на те і напоролись", "Сеню і Порошенка-в чергу до реєстратора", "Ось чого добився Майдан" і т.д. На Бухфорумі такого ажіотажу і близько не було. Хто повівся на спровоковану паніку-моє співчуття.
Спасибо за "співчуття" и за то, что разъяснили нам, темным, кто во всем виноват. Оказывается все зло от нас! Конечно, нас же хлебом не корми, а дай помитинговать. Вы уж извините за то, что кто-то вспоминал в очередях Сеню, Порошенко и Майдан.Оскорбили мы Ваши высокие чувства. Это мы от нечего делать сутками стояли в очередях, исключительно для того, чтобы создать панику и ажиотаж. Не поняли мы своего счастья. Или может Вы в другой реальности, отличной от нашей, живете? Тогда примите наши поздравления. И конечно, махать после драки кулаками намного легче.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Irida писав:
Agatha писав:Чесно кажучи, це було зрозуміло з самого початку, що проблема подачі Ф4 по засновниках ФО є штучно роздмухана на нашому форумі деякими форумчанками. В основному для того, щоб помітингувати: "За що боролись- на те і напоролись", "Сеню і Порошенка-в чергу до реєстратора", "Ось чого добився Майдан" і т.д. На Бухфорумі такого ажіотажу і близько не було. Хто повівся на спровоковану паніку-моє співчуття.
Спасибо за "співчуття" и за то, что разъяснили нам, темным, кто во всем виноват. Оказывается все зло от нас! Конечно, нас же хлебом не корми, а дай помитинговать. Вы уж извините за то, что кто-то вспоминал в очередях Сеню, Порошенко и Майдан.Оскорбили мы Ваши высокие чувства. Это мы от нечего делать сутками стояли в очередях, исключительно для того, чтобы создать панику и ажиотаж. Не поняли мы своего счастья. Или может Вы в другой реальности, отличной от нашей, живете? Тогда примите наши поздравления. И конечно, махать после драки кулаками намного легче.
+ добавлю
оказывается, только наши форумчане стояли в очередях. Вау, как нас много.
Только те, кто радуется отмене этой бредятины, не забудьте сказать спасибо всем тем, кто там в очередях стоял. Потому как, если б этого ажиотажа не было бы, то и отмены не было бы, и имели бы мы по факту закон, обязывавший ВСЕХ подать эту муть до 25.05., а через время не сдавшие (не паникеры) имели бы прекрасный шанс сходить в суд для оспаривания штрафа.

Александра89
ЗнатокЗнаток
Подякували: 2 рази

Повідомлення Александра89 »

И снова здравствуйте. Кто-то узнавал, как теперь быть, после изменений, с теми предприятиями, у кого в учредителях только физики и кто подался???

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

Александра89 писав:И снова здравствуйте. Кто-то узнавал, как теперь быть, после изменений, с теми предприятиями, у кого в учредителях только физики и кто подался???
на тот момент подачи, не было норм, которые ограничивали подачу формы, при условии, что выгодополучатели физ. лица....

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Александра89 писав:И снова здравствуйте. Кто-то узнавал, как теперь быть, после изменений, с теми предприятиями, у кого в учредителях только физики и кто подался???
Никак не быть. Подали и ладно. Исправлять ничего не надо.

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”