Сведения о конечных бенефициарах

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
OlenaNik
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення OlenaNik »

Oska1302 писав:
29 вересня 2021, 14:05
Вибачте, а підкажіть будь ласка, а де саме на сайті Мінюсту це можна подивитись? По безкшотовному запиту перевіряли - там все як і було, але у нас не змінювалось анічогісінько, все точно як і було при минулому підтвердженні бенефіціарів, то де можна побачити, що підтвердження 2021 року пройшло нормально? Подавали через нотаріуса, опис отримали.
Вам при прийомі документів видавали Опис..., у ньому зліва зверху вказано "Код доступу". Ось цей код вводите сюди https://usr.minjust.gov.ua/content/get-documents . Має видати результати по подачі Вашого пакету. У мене спочатку "Стан" показувало "документи прийняті" - це значить, що держ.реєстратор їх ще не опрацював, а далі уже або " Відмова" і можна роздрукувати рішення про відмову, або "операція активна" і дає змогу завантажити Виписку з датою внесення Вами змін.
[/quote]
Дуже дякую за відповідь! Вчора потерпали з переляку, бо Результат надання адміністративної послуги видавав "Документи не прийняті." і "Послуга по коду ... не завершена". Сьогодні вже змінилось на "Операція активна", але поки що "По даному коду документі відсутні". В безкоштовному пошуку по ЄДРПОУ вже інформація про бенефіціара окремим абзацем, а не як раніше, все скопом в переліку засновників.

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

2Mira писав:
30 вересня 2021, 09:43
Колеги, а хтось пробував подавати поштою? В журналі написали, що треба завірити нотаріально підпис на бланку, і відправити комплект з описом вкладень та з повідомленням про вручення. Є такий досвід в когось?
А если по почте, то куда отправлять? Получатель кто?

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

2Mira писав:
Колеги, а хтось пробував подавати поштою? В журналі написали, що треба завірити нотаріально підпис на бланку, і відправити комплект з описом вкладень та з повідомленням про вручення. Є такий досвід в когось?

2Mira
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення 2Mira »

Держреєстратор вашої області

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

СветланаИ писав:
30 вересня 2021, 10:48
2Mira писав:
я отправляла районному регистратору, где предприятие "прописано"

dogj
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 50 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення dogj »

Подскажите если один из учредителей поменял прописку, а второй паспорт (книжку на id), в форме 2 подавать так же само стр. 1+2+2+5, или еще страницы?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

dogj писав:
30 вересня 2021, 16:06
Подскажите если один из учредителей поменял прописку, а второй паспорт (книжку на id), в форме 2 подавать так же само стр. 1+2+2+5, или еще страницы?
От і мене цікавить питання з пропискою ((((
Директор-засновник змінив її ще за царя Гороха, в стату пропасно - новий статут ніхто не робив і дані не оновлювались...
Як подати цих КБВ ?
Адже треба і статут оновлювати і ще купу лабуди , я так розумію - типу нотаріально завірений Протокол і Статут.. часу нема від слова зовсім...

Піду завтра подавати так як є - з паспортом з іншою пропискою... майже впевнена що реєстратор то все заверне (((

dogj
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 50 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення dogj »

Tasa писав:
30 вересня 2021, 17:15
dogj писав:
Директор-засновник змінив її ще за царя Гороха, в стату пропасно - новий статут ніхто не робив і дані не оновлювались...
Як подати цих КБВ ?
Адже треба і статут оновлювати і ще купу лабуди , я так розумію - типу нотаріально завірений Протокол і Статут.. часу нема від слова зовсім...

Піду завтра подавати так як є - з паспортом з іншою пропискою... майже впевнена що реєстратор то все заверне (((
напишите, пожалуйста, что вам завтра скажут. Мне в субботу идти и тоже понятно нет нового статута и протокола

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

dogj писав:
30 вересня 2021, 17:18
Спойлер
Tasa писав:
dogj писав:
Як подати цих КБВ ?

напишите, пожалуйста, что вам завтра скажут. Мне в субботу идти и тоже понятно нет нового статута и протокола
Та вони завтра швидше за вес нічого не скажуть... сидять на прийомі доків - і ім там просто все рівно - ніхто нічого не перевіряє, мені так здалося...
Наостанок кажуть - перевіряйте завтра за оцим номером (
Тому точно буду знати маубть вже у понеділок...

evka
Гений
Гений
Дякував (ла): 115 разів
Подякували: 205 разів

Повідомлення evka »

Tasa писав:
dogj писав:
Як подати цих КБВ ?

У меня не приняли. Надо новый статут, ришення и тд, и тп. Ессно, все нотариально заверенное.
Вам удачи)))

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”