Я уже примерно посчитала, что это "счастье" влетит в 5.5 тыс нотариус и админ зборы. И консультация юриста тоже не бесплатно. Слов нормальных просто нет. Одни ненормальные, как и наши законотворцы.Бухгалтер1995 писав: ↑01 жовтня 2021, 06:53Так, у нас теж не прийняли, бо прописка зафіксована в статуті і, звісно ж, у них у базі (засновник він же й керівник). Тому рішення, новий статут, актуальний на сьогодні (не можна просто передрукувати, потрібна консультація юриста), паспорт - все це нотаріально, плюс форма 2 (стор. 1,2,3,5), платити адмінзбір 680 грн. Разом послуги юриста, нотаріуса, збір................. При чому, запису онлайн вже немає, лише "жива черга", на 3-х спеціалістів вчора в 9 було 49 бажаючих((((((((((((((((((
Сведения о конечных бенефициарах
-
evka
- Гений

- Дякував (ла): 115 разів
- Подякували: 205 разів
-
Анжелика1403
- Просвещенный

- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 7 разів
-
OlenaNik
- Мудрец

- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 39 разів
Мьі заполняли только внизу "Відомості про заявника та спосіб отримання виписки..." и галочку ставили "обмеження щодо представництва юр.особи відсутні"Анжелика1403 писав: ↑01 жовтня 2021, 07:18В заявлении заполняем на 5 страничке только ФИО директора?
-
Анжелика1403
- Просвещенный

- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 7 разів
Все страницы 1,2 и 5 кто подписывает - директор или учредитель?
-
Nelli-Nelli
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Взагалі-то, по розясненням мінюсту в заяві вказувати тільки одного що 99, практика (форумчани писали ) подавати обох (було 95 в 5, то реєстратор затребував).
Так що заповнюйте дві стор 2 на обох засновників і паспартУ підготуйте
В структурі теж обидва, ПВВ (я так думаю)
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
У вас навіть у ЦНАПі не прийняли ?evka писав: ↑30 вересня 2021, 16:59У меня не приняли. Надо новый статут, ришення и тд, и тп. Ессно, все нотариально заверенное.Спойлер
Tasa писав: ↑30 вересня 2021, 14:15От і мене цікавить питання з пропискою ((((
Директор-засновник змінив її ще за царя Гороха, в стату пропасно - новий статут ніхто не робив і дані не оновлювались...
Як подати цих КБВ ?
Адже треба і статут оновлювати і ще купу лабуди , я так розумію - типу нотаріально завірений Протокол і Статут.. часу нема від слова зовсім...
Піду завтра подавати так як є - з паспортом з іншою пропискою... майже впевнена що реєстратор то все заверне (((
Вам удачи)))
Ми подали в ЦНАП... а от реєстратор що скаже - дізнаюсь у понеділок...
Хотіла відразу подавати і 4ст - але смисл, якщо треба статут мінять і купу роботи все рівно робити...
-
evka
- Гений

- Дякував (ла): 115 разів
- Подякували: 205 разів
Работник ЦНАПа сразу позвонила регистратору. Ответ "не принимать, пока не актуализируют данные в Статуте". Может это мне так повезло, не знаю. Но факт остается фактом. Надо менять Статут, заверять и его, и ришення засновныка.
-
valua54482
- Ученик
- Подякували: 3 рази
У мене була така сама ситуація, в ЦНАПІ порекомендували завірити у нотаріуса тальки першу та другу сторінку, там немає даних прописки, потім коли здам КБВ, робити зміни в Статуті і т.п. Позавчора здала, ніхто не задавав ніяких питань, вчора ввечері вся інформація на мінюсті оновиласьTasa писав: ↑01 жовтня 2021, 09:18У вас навіть у ЦНАПі не прийняли ?evka писав: ↑30 вересня 2021, 16:59У меня не приняли. Надо новый статут, ришення и тд, и тп. Ессно, все нотариально заверенное.Спойлер
Tasa писав: ↑30 вересня 2021, 14:15
От і мене цікавить питання з пропискою ((((
Директор-засновник змінив її ще за царя Гороха, в стату пропасно - новий статут ніхто не робив і дані не оновлювались...
Як подати цих КБВ ?
Адже треба і статут оновлювати і ще купу лабуди , я так розумію - типу нотаріально завірений Протокол і Статут.. часу нема від слова зовсім...
Піду завтра подавати так як є - з паспортом з іншою пропискою... майже впевнена що реєстратор то все заверне (((
Вам удачи)))
Ми подали в ЦНАП... а от реєстратор що скаже - дізнаюсь у понеділок...
Хотіла відразу подавати і 4ст - але смисл, якщо треба статут мінять і купу роботи все рівно робити...