Ось це буде в нагоді. То попідтягуйте хвости, і все.
Відповідальність єдиного бухгалтера.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Ось це буде в нагоді. То попідтягуйте хвости, і все.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Жаннеточка, Ви мені поясніть, я чогось не доганяю, зразу я думала, що то Ваші керіники мутять, далі пішло, що Ви щось накрутили, де правда, пів форуму Вам допомогало, ну чес слово не розумію #umbr# А з приводу відповідальності я думаю Ви прочитали.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 64 рази
мені в буквальному сенсі спихнули фірму. аби тільки я там щось зробила, але втовкмачити щось керівництву, особливо таке, як в мене, майже неможливо! при чому це мої родичи... тому я в замкненому колі, виявила халатність попереднього буха, він виявляється просто втік... коли сіла розбиратися і дійшла справа до складання звітів, тоді просто очманіла( там стільки всього вилізло!!!! і тепер#swoon#LyudMila76 писав:Жаннеточка, Ви мені поясніть, я чогось не доганяю, зразу я думала, що то Ваші керіники мутять, далі пішло, що Ви щось накрутили, де правда, пів форуму Вам допомогало, ну чес слово не розумію #umbr# А з приводу відповідальності я думаю Ви прочитали.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Гуру
- Дякував (ла): 64 рази
право підпису - тільки звітів до ПФУ, ЦЗ, ДПІ, які я робила і здавала.Берса писав:А у вас там было право подписи?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Ну тогда вам отвечать только за те отчеты , которые вы делали.
Доброго дня! Працюла я у декількох підприємців ФОП на 2групі бухгалтером, трудового договору не було заключено з ними, податкова міліція розпочала розслідування проти них(наскільки я розумію - за ухилення від сплати податків у великих розмірах), конфіскувала всі документи та ін. Яка може бути відповідальність у мене, як бухгалтера(в основному оформляла трудові договора, згідно них нараховувала з/п,здавала звіти у ПФ, податкову на біржу)???????????????????????ДОПОМОЖІТЬ розібратися будь ласка
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Если правильно подсуетитесь, то никакой, так как не работник - 212, 364, 366, 367 и иже с ними это ответственность служебных лиц.
Однако если правильно подсуетятся ФОПы, то могут и Вас поднапрячь.
Однако если правильно подсуетятся ФОПы, то могут и Вас поднапрячь.
Ну ФОПи будуть казати що я здавала їхню звітність, а що далі, що мені робити, як правильно поводитися?