Поспішили не тільки ми: скільки було семінарів(платних до речі, у нас 120 грн. з особи, порахуйте) і всі говорили: реєструйте, реєструйте! сьогодні ще один до мене забігав, у його інтертрепації це правда виглядало як новий фонд, де мають всі підприємці зареєструвтаися, а він на на базарі, до речі торгує, вже й туди докотилося. З 20 ОПП - з початку теми, пам"ятаєте, відеосемінар з ДПІ вінницької здається: мусите подавати!. Про екоподаток навіть говорити не хочу, в якийсь момент мені видалося, що цей податок навіть важливіший за ПДВ. Таке враження що ставлять на нас досліди : виживемо, здохнемо, хто кого. Я думаю, що ми дров не наламали: все таки ми кожну букву розбирали, сперечалися, а я к відому у суперчці народжується істина. тому я вважаю, що все ми зробили правильноБюгюльмэ писав:Я уже писала сегодня, что в разделе Ресурсы 19.12.11 много публикаций на тему того, как мы поторопились и с эконалогом, и с БД, и с 20-ОПП. А вот как теперь расхлебывать будем, особенно БД меня волнуют, штрафы-то немаленькие.
Для себе я вирішила: 20 ОПП по юр особах здаю: все одно ми платимо ПДФО, патенти, зареєстровані як платник за неосновним місцем обліку. По ФОП не здаю, бо маю підозру, що скажуть платити туди ПДФО і питання, а де вибули раніше, чому не платили. Тому сиджу як миш під віником.