20-ОПП: що, де, коли, як?

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Бюгюльмэ писав:Я уже писала сегодня, что в разделе Ресурсы 19.12.11 много публикаций на тему того, как мы поторопились и с эконалогом, и с БД, и с 20-ОПП. А вот как теперь расхлебывать будем, особенно БД меня волнуют, штрафы-то немаленькие.
Поспішили не тільки ми: скільки було семінарів(платних до речі, у нас 120 грн. з особи, порахуйте) і всі говорили: реєструйте, реєструйте! сьогодні ще один до мене забігав, у його інтертрепації це правда виглядало як новий фонд, де мають всі підприємці зареєструвтаися, а він на на базарі, до речі торгує, вже й туди докотилося. З 20 ОПП - з початку теми, пам"ятаєте, відеосемінар з ДПІ вінницької здається: мусите подавати!. Про екоподаток навіть говорити не хочу, в якийсь момент мені видалося, що цей податок навіть важливіший за ПДВ. Таке враження що ставлять на нас досліди : виживемо, здохнемо, хто кого. Я думаю, що ми дров не наламали: все таки ми кожну букву розбирали, сперечалися, а я к відому у суперчці народжується істина. тому я вважаю, що все ми зробили правильно
Для себе я вирішила: 20 ОПП по юр особах здаю: все одно ми платимо ПДФО, патенти, зареєстровані як платник за неосновним місцем обліку. По ФОП не здаю, бо маю підозру, що скажуть платити туди ПДФО і питання, а де вибули раніше, чому не платили. Тому сиджу як миш під віником.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Нова мулька: до товаришки зранку подзвонила інспектор - сказала що сьогодні останній день подачі 20 ОПП

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Нова мулька: до товаришки зранку подзвонила інспектор - сказала що сьогодні останній день подачі 20 ОПП

kseniya20011
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення kseniya20011 »

оляля писав:Нова мулька: до товаришки зранку подзвонила інспектор - сказала що сьогодні останній день подачі 20 ОПП
#russian# #g_cray2# #russian# #g_cray2# #russian#

пушка
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення пушка »

Подскажите,если мы юрлицо на ед.налоге и у нас нет ИНН что указывать в клеточках "Податковий номер" ЕДРПОУ? Я кстати была вчера в Оболонской налоговой так в консультации сказали подавать 20опп,несмотря на то,что работаем уже 6 лет....так что сегодня уже пойду подавать....ну их нафиг.

kseniya20011
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення kseniya20011 »

я в шоке.... правда не одна такая#g_hospita ... а вот у меня ситуация:
наше рекламное агентство имеет дозвилы на размещение рекламоносителей по всему городу в 5 районах города, соответственно относящимся к 5 налоговым , мне как надо подать , согласно дозвилам во все налоговые ф-20ОПП???? или они(рекламоносители) вообще не являются таковыми объектами???? ПОМОГИТЕ!!!!!!!!

пушка
Мудрец
Мудрец

Повідомлення пушка »

Ау,отзовитесь кто как думает....ставить ЕДРПОУ?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Ми ставили ЄДРПОУ

пушка
Мудрец
Мудрец

Повідомлення пушка »

спасибо,пойду и наконец-то отделаюсь от этого.

PAN
Гений
Гений
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення PAN »

Элементарный вопрос - если я арендую офис - мне нужно подавать это 20 ОПП или нет?

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”