Я бы с удовольствием, но у меня, к сожалению/счастью, не широкая грудь... #blush#ArinaArina писав:Popen, миленький, может Вы, как мужчина, побережете наши слабые женские нервы, и своей широкой грудью кинетесь туда на амбразуру ?Popen писав:Девочки из Харькова, родные! Никто еще не имел счастья посещать пр. Московский, 96-а ???
подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2121 раз
- Подякували: 10412 разів
-
ArinaArina
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
жаль, очень жаль #cray#Popen писав:Я бы с удовольствием, но у меня, к сожалению/счастью, не широкая грудь... #blush#ArinaArina писав:Popen, миленький, может Вы, как мужчина, побережете наши слабые женские нервы, и своей широкой грудью кинетесь туда на амбразуру ?Popen писав:Девочки из Харькова, родные! Никто еще не имел счастья посещать пр. Московский, 96-а ???
ну уж если широкой не получается, давайте уже такой, какая есть. Мы Вас всем профсоюзом попросим. #drinks#
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
ArinaArina
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
только в ф.4 как-то интересно. есть графы и для тех, у кого учредитель юрик, и у кого физикNatalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
- Popen
- Гигант Мысли

Девочки, а где вообще об этом (о подаче/не подаче) можно почитать ?#help#
-
Люлик
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
мне нравится как один и тот же закон в разных областях работает по-разному.....Natalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
от я по натурі "перестраховщиця" і подавати буду, бо потім за тиждень до кінцевого терміну вийде чергове роз'яснення і народ чергуватиме коло реєстратора цілодобово. Мені сказали, що у мене приймуть.ArinaArina писав:только в ф.4 как-то интересно. есть графы и для тех, у кого учредитель юрик, и у кого физикNatalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
Мені теж...#rolf#Люлик писав:мне нравится как один и тот же закон в разных областях работает по-разному.....Natalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
Як бачите, тут у кого яка фантазія (це я про реєстратора), так закон і прочитали...Popen писав:Девочки, а где вообще об этом (о подаче/не подаче) можно почитать ?#help#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
а что регистратор отдает взамен: стр.10, но там не видно, что сдали именно по конечному выгодополучателю. Как потом доказать и не влететь на огромный штраф?Вероніка писав:Вот сегодня я сдавала 9 штук в Николаеве, а кума- 2 в Печёрском в Киеве. И ещё одна женщина в Киеве - в Голосеевском, по-моему.Тюша писав:А зедку-это что?Вероніка писав:Заполнять не надо ничего кроме 1 и 4 страниц. А в тех, можете просто зедку проставить, чтобы уж совсем не волноваться. Но сканируют они всю карточку. Жалко бумаги......
Не ужели из Киева практически никто не сдавал эту инфу, чтобы грамотно проконсультировать всех?
Z - это прочерк, чтобы подстраховаться и туда никто ничего не вписал в чистые листы.
Протокол в Киеве не просят.
У учредителей 40% на 60% приняли форму 4 с двумя листами 4 (по одномуна каждого учредителя).
- Popen
- Гигант Мысли

Ну вот, наконец то докопался я до сермяжной правды...zerno писав:
"22) кінцевий вигодоодержувач юридичної особи - фізична особа, яка незалежно від формального володіння має можливість здійснювати вирішальний вплив на управління або господарську діяльність юридичної особи безпосередньо або через інших осіб, що здійснюється, зокрема, шляхом реалізації права володіння або користування всіма активами чи їх значною часткою, права вирішального впливу на формування складу, результати голосування, а також вчинення правочинів, які надають можливість визначати умови господарської діяльності, давати обов’язкові до виконання вказівки або виконувати функції органу управління, або яка має можливість здійснювати вплив шляхом прямого або опосередкованого (через іншу фізичну чи юридичну особу) володіння однією особою самостійно або спільно з пов’язаними фізичними та/або юридичними особами часткою в юридичній особі у розмірі 25 чи більше відсотків статутного капіталу або прав голосу в юридичній особі. "
Насколько я понимаю, нужно подавать не на всех, а только на тех у кого >25% (+ с учетом "связанных лиц")...