20-ОПП: що, де, коли, як?

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
инспектор
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення инспектор »

Tania 111 писав:а если магазин в другом районе нежели регистрация и к тому же с 2008 года....не сдавать?
Порядок № 979 не вимагає у 2011 році подати інформацію про об’єкти, які існували до 2011 року й інформація про які у 2011 році не змінювалася. А тому, суб’єкти господарювання мають повне право не подавати форму № 20-ОПП щодо таких об’єктів оподаткування.
Хоча податківці наполягають, щоб у 2011 році суб’єкти господарювання подавали таку інформацію і щодо об’єктів що були зареєстровані ще до 01.01.11 р. А тому якщо ви не збираєтеся сперечатися з податківцями радимо подати дану форму, тим паче заповнити її буде доволі легко.
Форма № 20-ОПП, подається до органів ДПС за місцем знаходження об’єктів оподаткування (за основним та неосновним місцем обліку). При цьому в ф. № 20-ОПП, яка подається за основним місцем обліку вказують всі об’єкти оподаткування, що є у суб’єкта господарювання (тобто як ті що знаходяться по основному так і не по основному місцю обліку), а при поданні цієї форми не по основному місцю обліку – лише ті об’єкти що знаходяться не по основному місцю обліку.

Татьяна 9
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Татьяна 9 »

Подскажите пожалуйста, в графе о руководителе КЕРІВНИК: реєстраційний номер облікової картки платника податків 9 колонок -какой имеется в виду? я думала номер идн руководителя, но он из 10 колонок. Спасибо заранее

Tania 111
Оракул
Оракул

Повідомлення Tania 111 »

Татьяна 9 писав:Подскажите пожалуйста, в графе о руководителе КЕРІВНИК: реєстраційний номер облікової картки платника податків 9 колонок -какой имеется в виду? я думала номер идн руководителя, но он из 10 колонок. Спасибо заранее
и накак не пойму...думала у меня бланк неверный...

Татьяна 9
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Татьяна 9 »

Tania 111 писав:
Татьяна 9 писав:Подскажите пожалуйста, в графе о руководителе КЕРІВНИК: реєстраційний номер облікової картки платника податків 9 колонок -какой имеется в виду? я думала номер идн руководителя, но он из 10 колонок. Спасибо заранее

Узнала, что это брак всех бланков. Нужно проставлять ИДН руководителя, просто дописывать 1 циферку в конце или в начале.

Tania 111
Оракул
Оракул

Повідомлення Tania 111 »

Татьяна 9 писав:
Tania 111 писав:

Узнала, что это брак всех бланков. Нужно проставлять ИДН руководителя, просто дописывать 1 циферку в конце или в начале.
Спасибо!! буду дописывать!!

Медвежонок
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Медвежонок »

Подскажите пожалуста у меня числится 5 автомобилей и прицепов раздел 4 заполнять в разрезе каждого основного средства или просто ставить автопарк?????? #dntknw#

ZELENEC
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 387 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення ZELENEC »

Медвежонок писав: Подскажите пожалуста у меня числится 5 автомобилей и прицепов раздел 4 заполнять в разрезе каждого основного средства или просто ставить автопарк?????? #dntknw#
Мне аудиторы посоветовали делать в разрезе но по маркам, да и Асмап так говорит.
1 автомобиль
Даф - 3 шт.
2. Автоприцеп
Фрихаф - 2 шт. ....

После обеда думаю иди сдаваться#g_mad#

Медвежонок
Оракул
Оракул

Спасибо!! Удачи !! Когда если сдатидеть напишите нюансы пож

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2119 разів
Подякували: 10411 разів

Повідомлення Popen »

desire писав:
popen писав:
desire писав:Подскажите, пожалуйста, в "Податкова адреса платника податків" указывается юридический адрес плательщика или адрес объекта налогообложения?
Адреса объекта указывается в таблице
Спасибо. И еще вопрос. Мы зарегестрировны в районе. Объект находится в городе, мы должны подавать 20-ОПП в городскую ГНИ, но мы не зарегестрированы там. Примут ли у нас форму?
Попытка - не пытка...

Медвежонок
Оракул
Оракул

Бух_68 писав:
NATASAV писав:
Бух_68 писав:Проклинаю тот день когда решила сдать 20-ОПП
В чем разочарование?

Написала уже), выше. Как я понимаю, на автотранспорт не надо подавать 20-ОПП, работает он по Украине и за границей, постоянного места нет, поэтому и указала стоянку. А подала потому что в перечне типов был автотранспорт, это и смутило, нажила себе проблем
У меня тож авторанспорт по украине только , подскажите если он свой не аренлдованный то сдавть не надо, я совсем запуталась что надо а что нет

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”