тел. 7840618Fuel писав:Подскажите пожалуйста: Возможно у кого-то есть тел. Реєстраційна служба Харківського районного управління юстиції? Они с 12.05.2015г. - по новому адресу.
подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 663 рази
- Подякували: 80 разів
сьогодні подала форму 4,.в мене прив під-во. власник фіз особа - взяли без питань. 1 стр розділ ІІ галочка в клітинці №6 і на стр 4 галочка включено. На кожній сторінці печатка та підпис керівника завірено. В дорученні вказати що подаєте дані за реєстр каткою 4. В 11 годині у нас (Львів) талони перестали видавати...
Дуже дякую всім за допомогу та зразки заповнення!
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 41 раз
2. Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів), у тому числі кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів) їх засновника, якщо засновник - юридична особа, упродовж шести місяців з дня набрання чинності цим Законом.
(Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів.. Закон від 14.10.2014 № 1701)
Я не понимаю, зачем подавать форму 4 юрлицам,где учредители исключительно Физ.лица? Вроде и регистраторы об этом говорят. Кто что скажет?
(Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів.. Закон від 14.10.2014 № 1701)
Я не понимаю, зачем подавать форму 4 юрлицам,где учредители исключительно Физ.лица? Вроде и регистраторы об этом говорят. Кто что скажет?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
а вдруг Ваш учредитель чисто номинально лицо, которое ничего не решает, а на самом деле управляет некий дядя, который нигде в Ваших документах не значится. Вот Вам дали прекрасную возможность честно про дядю рассказать.Romachka писав:2. Юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, подають державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів), у тому числі кінцевого вигодоодержувача (вигодоодержувачів) їх засновника, якщо засновник - юридична особа, упродовж шести місяців з дня набрання чинності цим Законом.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 1 раз
Вы носили только доверенность и карточку №4 и все а устав носилиasv писав:сьогодні подала форму 4,.в мене прив під-во. власник фіз особа - взяли без питань. 1 стр розділ ІІ галочка в клітинці №6 і на стр 4 галочка включено. На кожній сторінці печатка та підпис керівника завірено. В дорученні вказати що подаєте дані за реєстр каткою 4. В 11 годині у нас (Львів) талони перестали видавати...