ну я мала на увазі, що від діяльності(там навіть точніше 792) отримався дохід. і що з ним робити?
показувати у фін звітності?
Проводки по целевому финансированию с бюджета
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 588 разів
- Подякували: 514 разів
не понятен ваш вопрос. Если вы остатки по какому-то счету не покажите в балансе, то актив с пассивом разорвет. Доходы (7 класс) показываются в "Звіті про фін.результати".nezdara писав:ну я мала на увазі, що від діяльності(там навіть точніше 792) отримався дохід. і що з ним робити?
показувати у фін звітності?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 3 рази
аналогичная ситуация. а б/с это безоплатные средства???YuliyaDol писав:б/с 48 в строке 1595. А зачем %% банка закрывать на 69 счет? я закрываю по банковской выписке 311-719nezdara писав:просто читала багато інфи. деякі закривають, деякі ні.а в пасиві балансі яку строку вказуєте, 1595 чи 1665?Рахунок 69 "Доходи майбутніх періодів" призначено для узагальнення інформації щодо одержаних доходів у звітному періоді, які підлягають включенню до доходів у майбутніх звітних періодах.
До доходів майбутніх періодів відносяться, зокрема, доходи у вигляді одержаних авансових платежів за здані в оренду основні засоби та інші необоротні активи (авансові орендні платежі), передплата на газети, журнали, періодичні та довідкові видання, виручка від продажу квитків транспортних і театрально-видовищних підприємств, абонентна плата за користування засобами зв'язку тощо.
За кредитом рахунку 69 "Доходи майбутніх періодів" відображається сума одержаних доходів майбутніх періодів, за дебетом - їх списання на відповідні рахунки обліку доходів та включення до складу доходів звітного періоду.
Аналітичний облік доходів майбутніх періодів ведеться за їх видами, датами їх утворення і визнання доходами звітного періоду.
на 69 планую перекидати пасивний дохід. в банку нараховують відсотки на залишок коштів на рахунку, то ці точно на 69 йдуть.