У мене фінзвітність із зірочкою.Okcana писав:Я зашла на сайт облстата своего города ввела свой код и нажала Інформація про перелік звітів и мне показали какие отчеты надо сдавать в статистику..... слава богу пока только баланс малого предприятия годовой до 28.02.2017г....Думаю сдавать надо статистика просто так не "отцепиться"#angry#Natalenna писав:у мене схожа ситуація. У нас профспілка. Поки що я подала без фінзвітності. Дзвонила на гарчячу лінію. Питання на погодженні. Якщо щось то перездам звітний новий.Okcana писав:Ув.коллеги подскажите в новой форме "Звіта" в конце появилась строка "Наявність доповнення" и "Відомості про одночасне подання до Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації форм фінансової звітності"обязательно ее заполнять?#rtfm# Мы не подаем никакие отчеты в Статистику... Гаражный кооператив существует с 1970 года...#search#
Це наскільки я знаю необов'язково.
Ось така зноска є
Склад та періодичність подання фінансової звітності визначаються Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999р., Порядком подання фінансової звітності, затвердженим постановою КМУ від 28.02.2000р. №419, Господарським кодексом України від 22.03.2012р., Н(П)БО 1 "Загальні вимоги до фінансової звітності" від 07.02.2013р. та П(С)БО "Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва" від 25.02.2000р.