А когда вы зарегистрировались?Unnak писав:Доброго дня, ОСББ неприбуткова організація, потрібно здавати фінзвіт і звіт про використання доходів прибутків неприбуткованої організації №553 від 17.06.16р.?
Звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій
-
Svetlana_Al
- Мудрец

- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 73 рази
-
Svetlana_Al
- Мудрец

Списать - не означает "выбросить" #smile3# Списать в данном случае означает "списать на расходы" #smile3# Активы относятся на определенный бухсчет не только по суммам, но и по назначению, по сроку службы и по другим признакам. Это все прописывается в учетной политике.Алексей1983art писав:Дякую Вам))) Дуже вдячний за розуміння та допомогу в такій складній для мене ситуації))) Для сеебе хочу уточнити - а МШП це інвентар до якої суми максимум (у нас є інвентар вартістю 5 тис.грн, 2 тис., 500грн. - різної ціни)? Чи потрібно їх відносити до інших активів, тоді яких саме, списати я їх точно не зможу , цей інвентар буде слугути ще десятки років... Дякую.Svetlana_Al писав:Зрозуміли правильно #smile3# У фінрезультатах ставите не 1 тис.грн, а 1,0. Якщо поставите 1000, то будете мільйонером. В рядках 2290, 2350 можете поставити 0,0.Алексей1983art писав: Я правильно зрозумів - баланс нульовий, фін.результати - рядки 2160, 2280, 2165, 2285 - 1тис.грн., а рядки 2290, 2300, 2310, 2350 - проставити 0 грн.? А що таке МШП? Чи не брати в голову)))
МШП - це малоцінні та швидкозношувані предмети. У Вашому випадку сюди відносимо відносно недорогий інвентар, який немає сенсу обліковувати як якісь інші активи.
Если интересует эта тема более подробно, то для такого обсуждения лучше поискать более подходящую тему, поскольку учет в неприбыльных организациях такой же, как и во всех остальных.
-
Svetlana_Al
- Мудрец

Отчет в грн, финотчетность в тыс.грнUnnak писав:Підкажіть,будь ласка, цей звіт потрібно заповн. в грн. чи в тис.грн ?
-
Алексей1983art
- Ученик
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
дуже Вам вдячний, просто безмірно вдячний))) Ви сьогодні мене врятували, в податковій прийняли всі мої звіти))) Дякую Вам ще раз))) Та дякую такому сайту, що даєте людям можливість консультуватися у професіоналів! Всього всім найкращого!!!Svetlana_Al писав:Списать - не означает "выбросить" #smile3# Списать в данном случае означает "списать на расходы" #smile3# Активы относятся на определенный бухсчет не только по суммам, но и по назначению, по сроку службы и по другим признакам. Это все прописывается в учетной политике.Алексей1983art писав:Дякую Вам))) Дуже вдячний за розуміння та допомогу в такій складній для мене ситуації))) Для сеебе хочу уточнити - а МШП це інвентар до якої суми максимум (у нас є інвентар вартістю 5 тис.грн, 2 тис., 500грн. - різної ціни)? Чи потрібно їх відносити до інших активів, тоді яких саме, списати я їх точно не зможу , цей інвентар буде слугути ще десятки років... Дякую.Svetlana_Al писав: Зрозуміли правильно #smile3# У фінрезультатах ставите не 1 тис.грн, а 1,0. Якщо поставите 1000, то будете мільйонером. В рядках 2290, 2350 можете поставити 0,0.
МШП - це малоцінні та швидкозношувані предмети. У Вашому випадку сюди відносимо відносно недорогий інвентар, який немає сенсу обліковувати як якісь інші активи.
Если интересует эта тема более подробно, то для такого обсуждения лучше поискать более подходящую тему, поскольку учет в неприбыльных организациях такой же, как и во всех остальных.
-
YuliyaDol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 588 разів
- Подякували: 514 разів
Марта2013 писав:Спасибо, конечно, но Вам надо начитать с мат.части. То, что Вы пишите, это не бух.учет. #swoon# Строительство это похоже на производство. ПСБУ и другая нормативка - она для всех, и для неприбыльных в т.ч.YuliyaDol писав:думаю, что с проводками Вам сюда:Марта2013 писав: Перенаправте на вірну. Дуже хочу поспілкуватись.#thank2#
#bye#
все-таки эта ветка "звит про використання коштив неприбуткових....", не хочется засорять не по теме. Спасибо за понимание #wink# [/quo
В перенаправленій гілці мовчать, чекаю тільки на Вашу допомогу #blush# Ви ж профі в ЖБК
-
marinna_90
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази
подскажите, пожалуйста, до какого числа можно вносить изменения по коду неприбыльности?
-
Svetlana_Al
- Мудрец

Думаю, до 1 июля 2017 точно можно. Мы уже в этом году вносили. Все ждали, что налоговая сама это как-то изменит, поскольку в Порядке толком не прописано, а потом поняли, что лучше и спокойнее это сделать самим.marinna_90 писав:подскажите, пожалуйста, до какого числа можно вносить изменения по коду неприбыльности?
Добрый день. Подскажите пожалуйста. З.П жюри на творческом конкурсе как правильно учитывать? Спасибо