Декларація про прибуток - патентована діяльність

Розділ III ПКУ
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Підприємство займається патентованою діяльністю - роздрібна торгівля. Як заповнити декларацію? З того, що я вичитала, то заповнюється додаток ТП. І тоді питання: що, всі витрати ставимо в рядок А3 цього додатку? Чи я вже остаточно згубилась в нетрях декларації???

ArtemidaX
Мудрец
Мудрец

Повідомлення ArtemidaX »

оляля писав:Підприємство займається патентованою діяльністю - роздрібна торгівля. Як заповнити декларацію? З того, що я вичитала, то заповнюється додаток ТП. І тоді питання: що, всі витрати ставимо в рядок А3 цього додатку? Чи я вже остаточно згубилась в нетрях декларації???
в той подборке, что я Вам скинула - отдельная статья и разъяснения об определении налога на прибыль в Вашей деятельности

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Ну, нарешті, хоч якась інформація. Дуже дякую!
Але знову ж таки море питань.
1. Якщо займаємось тільки патентованою діяльністю - то собіварстість показуємо тільки в додатку ТП?
2. Що таке інші витратиу цьому додатку? Чи правильно я розумію, що там має бути оренда магазинів, зарплата продавців+нарахування на зарплату+ телефони+доставка товару від постачальника до магазину? Чи доставка в додаток ВЗ?
3. Адміністративні - це зарплата директора+бухгалтера+відрахуванян+телефон+,,+,, +,,+?
4. Маємо витрати по договорах кредитних - це 06.4 рядок? А якщо є банківські витрати за обслуговування рахунку, за платіжки, % по еквайрингу? їх куди?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

людоньки, невже ніхто не замймається патентованою діяльністю???

Анна27
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Анна27 »

Кто знает как заполнять додаток ТП? Помогите пожалуйста!

Відповісти

Повернутись до “Податок на прибуток”