Податок на прибуток

Розділ III ПКУ
GSCU
УченикУченик

Повідомлення GSCU »

Державе сільськогосподарське підприємство. Прибуток складає 180 тисяч. Потрібно сплатити 21% податку на прибуток плюс 15% частина чистого прибутку, що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об"єднаннями??? Мені здається 65 тисяч це багато. Я мабуть щось не так розумію. ДОПОМОЖІТЬ!!!!!

VITAA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 559 разів
Подякували: 522 рази

Повідомлення VITAA »

GSCU писав:Державе сільськогосподарське підприємство. Прибуток складає 180 тисяч. Потрібно сплатити 21% податку на прибуток плюс 15% частина чистого прибутку, що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об"єднаннями??? Мені здається 65 тисяч це багато. Я мабуть щось не так розумію. ДОПОМОЖІТЬ!!!!!
Что-то здесь не то, вы плательщик налога на прибыль и от чистой прибыли отчисляете 21% и все.

barash_vn
Гений
Гений
Дякував (ла): 186 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення barash_vn »

Доброго дня!!!!!!!!!!
Підкажіть будь-ласка, що в себе включає графа "адміністративні витрати" і що включає "витрати на збут" декларації по прибутку ?!?!?!?
Дякую#blush# #blush# #blush#

Natka kr
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Natka kr »

В податковому кодексі пункти 138.10.2 та 138.10.3

Gera28
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1077 разів

Повідомлення Gera28 »

barash_vn писав:Доброго дня!!!!!!!!!!
Підкажіть будь-ласка, що в себе включає графа "адміністративні витрати" і що включає "витрати на збут" декларації по прибутку ?!?!?!?
Дякую#blush# #blush# #blush#
В административных,лично у меня,з/п дирика+36,8%ПФ

До адміністративних витрат відносяться такі загальногосподарські втрати, спрямовані на обслуговування та управління підприємством:

· загальні корпоративні витрати (організаційні витрати, витрати на проведення річних зборів, представницькі витрати тощо);

· витрати на службові відрядження і утримання апарату управління

· витрати на утримання основних засобів, інших матеріальних необоротних активів загальногосподарського використання (операційна оренда, страхування майна, амортизація, ремонт, опалення, освітлення, водопостачання, водовідведення, охорона);

· винагороди за професійні послуги
· витрати на зв'язок (поштові, телеграфні, телефонні, телекс, факс тощо);

· амортизація нематеріальних активів загальногосподарського використання;

· витрати на врегулювання спорів у судових органах;

· податки, збори та інші передбачені законодавством обов'язкові платежі (крім податків, зборів та обов'язкових платежів, що включаються до виробничої собівартості продукції, робіт, послуг);

· плата за розрахунково-касове обслуговування та інші послуги банків;

· інші витрати загальногосподарського призначення.

Відповісти

Повернутись до “Податок на прибуток”