Прибыль в 2015, 2016 гг

Розділ III ПКУ
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Marlboro писав:
Tasa писав: Так мене і запутало те, що тепер бух. і ПО однакові якби... І деку по прибутку треба подавати разом з фін.звітністю...
За неправильно подану фін.звітність ніякої відповідальності немає.
Поряд з цим, якщо Ви в 2016 році через 44-й рахунок почнете правити помилки, то в кінці 2016 у Вас залишок прибутку по балансу не буде "йти" з звітом про фін.результати (в ньому ці операції не показуються). Що може привернути увагу. Я свого часу мав необережність так поправити звітність і відправити в статистику - так вони там пів дня не могли розібратись чого в мене залишки не пляшуть з формою №2.
І це при тому, що статистика це безправні органи, а податкову без причин провокувати собі дороже - створювати проблеми щоб потім героїчно з ними боротись #g_haha#

100% згодна... От і я ніколи не чіпала 44 рахунок... Бо як завжди - гарно говориться, а на ділі...все у нас так...

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Marlboro писав:
Tasa писав: Так мене і запутало те, що тепер бух. і ПО однакові якби... І деку по прибутку треба подавати разом з фін.звітністю...
Поряд з цим, якщо Ви в 2016 році через 44-й рахунок почнете правити помилки, то в кінці 2016 у Вас залишок прибутку по балансу не буде "йти" з звітом про фін.результати (в ньому ці операції не показуються). Що може привернути увагу. Я свого часу мав необережність так поправити звітність і відправити в статистику - так вони там пів дня не могли розібратись чого в мене залишки не пляшуть з формою №2.
І це при тому, що статистика це безправні органи, а податкову без причин провокувати собі дороже - створювати проблеми щоб потім героїчно з ними боротись #g_haha#
Т.е., вы предлагаете в такой ситуации по фин. отчетности: изменить баланс на 31.12.2014г., исправив 44 счет. А как этот исправленный баланс подать в ДФС и Статистику?. Или может вообще не подавать? У меня ситуация несколько другая, т.к. у меня "проявились" нехоззатраты 2014г. в 2015г. Т.е. недоплаты по прибыли нет. И если бы не изменились условия "игры" по прибыли в 2015г.-то и проблемы бы не было. А так, получается, что я в 2015г. занижу налогооблагаемую прибыль. Хочется выйти из этой ситуации с наименьшими потерями и не особо привлекая к себе внимание.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Тюша писав:
Marlboro писав:
Т.е., вы предлагаете в такой ситуации по фин. отчетности: изменить баланс на 31.12.2014г., исправив 44 счет. А как этот исправленный баланс подать в ДФС и Статистику?. Или может вообще не подавать? У меня ситуация несколько другая, т.к. у меня "проявились" нехоззатраты 2014г. в 2015г. Т.е. недоплаты по прибыли нет. И если бы не изменились условия "игры" по прибыли в 2015г.-то и проблемы бы не было. А так, получается, что я в 2015г. занижу налогооблагаемую прибыль. Хочется выйти из этой ситуации с наименьшими потерями и не особо привлекая к себе внимание.
От і я вже 2 дні мучусь з такою дилемою #wall# Поки що ні до чого не дійшла...

Енни
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 444 рази
Подякували: 44 рази

Повідомлення Енни »

Marlboro писав:Ви мабуть попутали підприємства і фізичних осіб-підприємців.
Підприємства платники податку на прибуток при мінусовому значенні не платять податок. Але дещо не зрозумілим є формулювання "не начисляется" - звітуватись з податку Вам все рівно потрібно буде.
чи правильно я зрозуміла
підприємство (малюк,звітує раз у рік) за 2015 збиток по бух. обліку, ну а звідси і под.облік.тобто тепер потрібно буде звітувати за 1-й кв-л 2016 ,2-й кв-л 2016..і т.д так? аж до поки в бух.облуку не буде прибуток ,ну фін.звітність само собою подавати з квартальною декою

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Енни писав:
Marlboro писав:Ви мабуть попутали підприємства і фізичних осіб-підприємців.
Підприємства платники податку на прибуток при мінусовому значенні не платять податок. Але дещо не зрозумілим є формулювання "не начисляется" - звітуватись з податку Вам все рівно потрібно буде.
чи правильно я зрозуміла
підприємство (малюк,звітує раз у рік) за 2015 збиток по бух. обліку, ну а звідси і под.облік.тобто тепер потрібно буде звітувати за 1-й кв-л 2016 ,2-й кв-л 2016..і т.д так? аж до поки в бух.облуку не буде прибуток ,ну фін.звітність само собою подавати з квартальною декою
А чому Ви думаєте, що треба звітувати поквартально?

liliya1702
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 18 разів

Повідомлення liliya1702 »

Добрий день!
Додаток АМ до декларації з податку на прибуток за 2015р. треба подавати, якщо не подаємо додаток РІ?

julia.shundiak1992
Гений
Гений
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення julia.shundiak1992 »

Подскажите пожалуйста, нужно ли в 2016 платить Авансові внески з податку на прибуток приватних підприємств?

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

julia.shundiak1992 писав:Подскажите пожалуйста, нужно ли в 2016 платить Авансові внески з податку на прибуток приватних підприємств?
нет

julia.shundiak1992
Гений
Гений
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення julia.shundiak1992 »

Люлик, спасибо) их отменили? а не подскажите в какой статье НК это прописано?

Таня Ч.
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення Таня Ч. »

из п. 57.1 НКУ Законом 909 убрали авансовые взносы. Теперь платим (квартальщики) 2/9 от начисленного по рез. 9 мес. 2016года (п.38 подроздел 4 р. ХХ НКУ)

Відповісти

Повернутись до “Податок на прибуток”