Авансовые платежи по прибыли на 2013 год

Розділ III ПКУ
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Ну слава Богу, що не я одна таким заморочуюсь. А то вже подумала, що тіхо шифером шурша криша едет не спеша.......

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Ок, ававнсы-кипеж-непонятки и все-такое!...Давайте глянем с другой стороны!! А ШО БУДЕТ, со ссылкой на НКУ, если мы менее 10 млн. в год и не заплатим им авансом денег?!! НИЧЕГО не будет!! Будет просто ор в телефонную трубку!! и хай они сваим письмом себе...сопли вытрут..
Люблю и горжусь Донбассом!!

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

ЕленаС. писав:
svitlass писав:
ЕленаС. писав: На сегодняшний день те же. Проверяю каждый день.
отримала листа з податкової - нагадування про сплату аванс внески, сума розрахована
по телефону уточнила, що рахунок той же
А кем "сума розрахована"? Налоговиками?
да р.14 деки за 9 міс/9

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

elen_maman писав:Ок, ававнсы-кипеж-непонятки и все-такое!...Давайте глянем с другой стороны!! А ШО БУДЕТ, со ссылкой на НКУ, если мы менее 10 млн. в год и не заплатим им авансом денег?!! НИЧЕГО не будет!! Будет просто ор в телефонную трубку!! и хай они сваим письмом себе...сопли вытрут..
+1 ,зараз податківці пояснюють, шо платити треба всім, так як 10 млн рахується за рік, а річних даних ше немає.
але є одне, в листі що мені надіслала податкова написано: Звертаємо вашу увагу, що авансові внески, що сплачуються у січні і лютому 2013р. є узгодженими сумами податкових зобовязань.
питання : правда чи блефують???
в майбутньому можливо і буде лист, про те шо не треба було всім платити. але не платити, я думаю, рискнуть одиниці. податківці давлять на сплату, тому шо бюджет тріщить, їм доводять плани щоденних поступлень.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

svitlass писав: в листі що мені надіслала податкова написано: Звертаємо вашу увагу, що авансові внески, що сплачуються у січні і лютому 2013р. є узгодженими сумами податкових зобовязань.
Возможно, они считают узгодженими сумами податкових зобовязань именно показатель стр.14 декларации за 9 месяцев, так как других форм "узгодження" подобного обязательства ещё не утвердили.

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

А внесенные суммы в размере 1/9 в январе и ферале потом зачтутся по уплате за год, если не превысить 10 млн? или "узгоджени" за 2013 год?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Бюгюльмэ писав:
svitlass писав: в листі що мені надіслала податкова написано: Звертаємо вашу увагу, що авансові внески, що сплачуються у січні і лютому 2013р. є узгодженими сумами податкових зобовязань.
Возможно, они считают узгодженими сумами податкових зобовязань именно показатель стр.14 декларации за 9 месяцев, так как других форм "узгодження" подобного обязательства ещё не утвердили.
я написала дослівно - узгодженою є сума авансових внесків, цитую дальше: " нарахування авансових внесків за січень та лютий 2013рв картках особових рахунків платників податку здійснюється в автоматизованому режимі"
я розумію, що самі нарахують і внесуть на ОР, а звідси - за несплату - штрафи і пені

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

novichok писав:А внесенные суммы в размере 1/9 в январе и ферале потом зачтутся по уплате за год, если не превысить 10 млн? или "узгоджени" за 2013 год?
Очень хороший вопрос. Но не думаю, что нам это позволят зачесть: за 2012 год придётся заплатить по полной, а авансовые платежи за январь-февраль 2013 год - це узгоджені суми податкових зобов'язань за 2013 рік.

Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 5117 разів
Подякували: 17317 разів

Повідомлення Ин »

novichok писав:А внесенные суммы в размере 1/9 в январе и ферале потом зачтутся по уплате за год, если не превысить 10 млн? или "узгоджени" за 2013 год?
У зменшення податкових зобовязань за 2013 рік.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

СВЕЖАК!!! Журнал Баланс №4-2013 от 09.01.2013г. :
в январе и феврале 2013 года авансовые взносы уплачиваются только теми плательщиками, у которых по результатам 9 месяцев 2012 года доход превысил 10 млн грн. (Раиса БОЛИЛА, начальник отдела разработки и анализа налогового законодательства по налогу на прибыль и налоговых платежей Управления администрирования налога на прибыль и налоговых платежей Департамента налогообложения юридических лиц ГНС Украины)

Жуем сопли дальше..... )))))

Відповісти

Повернутись до “Податок на прибуток”