Налог на прибыль
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
-
- Знаток
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
"Платник податку, який за підсумками минулого звітного (податкового) року не отримав прибутку, податкові зобов’язання не нараховував і не мав базового показника для визначення авансових внесків у наступному році, а за підсумками першого кварталу отримує прибуток має подати податкову декларацію за перше півріччя, три квартали звітного (податкового) року та за звітний (податковий) рік для нарахування та сплати податкових зобов’язань."
Если у меня в первом квартале есть прибыль, то получается, что я должна сдать деку, если я не новостворене?
Если у меня в первом квартале есть прибыль, то получается, что я должна сдать деку, если я не новостворене?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
вам не нужно подавать декларацию! вы "вырвали" кусок в ктором указано, что подают декларацию те, кто уплчивал авансовый взнос, а дальше написаное вами
"Платник податку, який за підсумками минулого звітного (податкового) року не отримав прибутку, податкові зобов’язання не нараховував і не мав базового показника для визначення авансових внесків у наступному році, а за підсумками першого кварталу отримує прибуток має подати податкову декларацію за перше півріччя, три квартали звітного (податкового) року та за звітний (податковий) рік для нарахування та сплати податкових зобов’язань."
Отже, якщо підсумувати, то підприємства з доходом до 10млн подають деку за 2013рік і з нею фін.звітність за 2013 рік. Виправте мене , якщо не так!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1103 рази
- Подякували: 2360 разів
Все так...#rtfm#ландыш писав:Отже, якщо підсумувати, то підприємства з доходом до 10млн подають деку за 2013рік і з нею фін.звітність за 2013 рік. Виправте мене , якщо не так!
-
- Гений
- Дякував (ла): 125 разів
- Подякували: 50 разів
Если в налоговую, в статистику ничего не поменялось.ландыш писав:Отже, якщо підсумувати, то підприємства з доходом до 10млн подають деку за 2013рік і з нею фін.звітність за 2013 рік. Виправте мене , якщо не так!
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 64 рази
- Подякували: 147 разів
имеется в виду, что Статистика сдаётся поквартально - и 1м-2м и др.Лелешка писав:Если в налоговую, в статистику ничего не поменялось.ландыш писав:Отже, якщо підсумувати, то підприємства з доходом до 10млн подають деку за 2013рік і з нею фін.звітність за 2013 рік. Виправте мене , якщо не так!