Если у меня убытки- я не плачу?
Ничего не поменялось?
Авансовые платежи по прибыли на 2013 год
-
- Оракул
- Дякував (ла): 123 рази
- Подякували: 12 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 7 разів
Я тоже получила письмо из налоговой, Днепровская налоговая Киев. В письме указано, что "платники податку з доходом більше 10 млн. грн. повинні сплачувати авансові внески з податку на прибуток у січні та лютому 2013 року. Відповідна норма передбачена абз. другим п.2 підр.4 р.ХХ “Перехідні положення” Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями. Узагальнююча податкова консультація щодо особливостей подання декларацій з податку на прибуток та сплати податку у 2013 році затверджена Наказом ДПС України від 21.12.2012 №1171."
Вот теперь сижу и думаю, переживать дальше или можно вздохнуть спокойно
Вот теперь сижу и думаю, переживать дальше или можно вздохнуть спокойно
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
У меня меньше 10 млн. даже с учетом года будет - не буду платить
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Була в податковій (Печерський р-н). Висновки:
1. В кого р.1Деки за 9 міс менший 10млн., а за рік більший 10 млн, авансові внески в січні-лютому 2013 платити не потрібно.
Запитання 2: Чи повинні сплачувати авансові внески у розмірі 1/9 податку на прибуток, нарахованого у податковій звітності за дев'ять місяців 2012 року, платники податку, у яких доходи, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування, у декларації за 9 місяців 2012 року не перевищують 10 мільйонів гривень?
Відповідь: ні, не повинні.
2. Якщо висить переплата по податку на прибуток, то вона не може бути використана для зменшення авансових внесків. І навпаки, помилково заплачений авансовий внесок в січні-лютому не може бути зараховано в зменшення податку на прибуток за 2012р.
Запитання 17: Чи має право платник податку використовувати надміру сплачені кошти з податку на прибуток у сплату авансових внесків?
Відповідь: при розрахунку узгодженої суми грошових зобов’язань в цілях сплати авансових внесків з податку на прибуток надміру сплачені суми цього податку не враховуються.
При цьому, надміру сплачені суми податку можуть бути повернені відповідно до вимог статті 43 Кодексу
Запитання 19: що відбудеться з авансовими внесками сплаченими у січні та лютому 2013 року у розмірі 1/9 нарахованої до сплати суми податку на прибуток за 9 місяців 2012 року платником, який за підсумками 2012 року не отримав прибутку або отримав збиток?
Відповідь: такі авансові внески будуть враховані у зменшення податкових зобов’язань з податку на прибуток у декларації за 2013 рік
1. В кого р.1Деки за 9 міс менший 10млн., а за рік більший 10 млн, авансові внески в січні-лютому 2013 платити не потрібно.
Запитання 2: Чи повинні сплачувати авансові внески у розмірі 1/9 податку на прибуток, нарахованого у податковій звітності за дев'ять місяців 2012 року, платники податку, у яких доходи, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування, у декларації за 9 місяців 2012 року не перевищують 10 мільйонів гривень?
Відповідь: ні, не повинні.
2. Якщо висить переплата по податку на прибуток, то вона не може бути використана для зменшення авансових внесків. І навпаки, помилково заплачений авансовий внесок в січні-лютому не може бути зараховано в зменшення податку на прибуток за 2012р.
Запитання 17: Чи має право платник податку використовувати надміру сплачені кошти з податку на прибуток у сплату авансових внесків?
Відповідь: при розрахунку узгодженої суми грошових зобов’язань в цілях сплати авансових внесків з податку на прибуток надміру сплачені суми цього податку не враховуються.
При цьому, надміру сплачені суми податку можуть бути повернені відповідно до вимог статті 43 Кодексу
Запитання 19: що відбудеться з авансовими внесками сплаченими у січні та лютому 2013 року у розмірі 1/9 нарахованої до сплати суми податку на прибуток за 9 місяців 2012 року платником, який за підсумками 2012 року не отримав прибутку або отримав збиток?
Відповідь: такі авансові внески будуть враховані у зменшення податкових зобов’язань з податку на прибуток у декларації за 2013 рік
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Я тоже не буду платить.Наталья__1982 писав:У меня меньше 10 млн. даже с учетом года будет - не буду платить
Звонила несколько минут назад на консультационную линию Баланса, по теме Прибыль. Консультант сказала, что разные мнения были до, того как на сайте ГНСУ появилась Обобщающая консультация № 1171 от 21.12.12г.(Её не было на сайте ГНСУ) А сейчас она официально там висит. Значит остаётся одно мнение :НЕ ПЛАТИТЬ.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Тільки що звонила до інспектора,. сказали , що область просить у призначені платежу замість 101 поставити 125.svitlass писав:ПЛАТИЛА ЧАСТКОВО. НА ТОЙ ЖЕ РАХУНОК, В ПРИЗНАЧЕННІ НАПИСАЛА *;101;ХХХХХХХ;11021000 ТзОВ ХХХХХХХХХХХ- авансовий внесок з податку на прибуток за січень 2013р Термін сплати 18/01/2013р.Аллусик писав:17 число.
И все же, кто-то уже оплатил аванс за январь?Если да, то как?#wall#
пройшло нормальна, і переплата за 2012 в мене теж є
125
Авансові внески, нараховані на суму дивідендів та прирівняних до них платежів*
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
Донецк, Киевская налоговая - инспектор сказал не платить, так как не превысили 10 миллионов.