Авансовые платежи по прибыли на 2013 год

Розділ III ПКУ
G@lk@
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 68 разів

Повідомлення G@lk@ »

Альона1 писав:Новини з фронту. Тільки , що подзвонила інспектор з податкової.
Сказала, що Київ дав рознарядку , обзвонити платників і повідомити , що відкривається новий рахунок по сплаті аансових платежів з новим кодом , щоб я негайно принесла заяву на перекідку авансоого платежу на інший рахунок, бо завтра мені зарахують недоїмку. Саме основне на питання чи дасте Ви мені реквізити цього рахунку, а вони не знають , бо їм може тільки завтра йог дадуть. #hunter# Маразм крепчает
А какой район Киева у Вас?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Я не Київ, я в західній області знаходжусь. А Київ для наших інспекорів , це саме найвище начальство, тобто ДПА вони мають наувазі.

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Альона, ось Вам помічники, бо без них, боюсь, вже не впораєтесь ))))
#vinsent# #hunter# #hunter#
#vinsent# #vinsent# #vinsent#
#tommy# #tommy# #tommy#
Рекомендую також чогось заспокійливого прийняти і, бажано, в гарній компанії. Бо затрахали вони вже...

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Сказала, що Київ дав рознарядку , обзвонити платників і повідомити , що відкривається новий рахунок по сплаті аансових платежів з новим кодом , щоб я негайно принесла заяву на перекідку авансоого платежу за січень на інший рахунок, бо завтра мені зарахують недоїмку. Саме основне на питання чи дасте Ви мені реквізити цього рахунку, а вони не знають , бо їм може тільки завтра йог дадуть. #hunter# Маразм крепчает

Ну вот по такой схеме все происходит уже 2года!!!!!!!! И законы так пишутся -исполнить невозможно, одни противоречия! Такое чувство, что все сидят в разных странах и не могут поймать взаимосвязь и правильную цепочку выстроить.Да и с профессионализмом наверное нестыковка. Рыба гниет с головы-это точно!!! А мы слушаем, недоумеваем...а как выполнить эти маразмы???#wall#

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Однако же, как-то умудряемся выполнять... Похоже, для нас нет ничего невозможного )))
Гвозди бы делать из этих людей (с)

Романтика
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1353 рази
Подякували: 936 разів

Повідомлення Романтика »

Немного не в тему, но все же: мне сегодня позвонил инспектор по НДС и попросил пока не используем все переплату, НДС не платить, а обычно только узнавал будут "живые деньги" или за счет переплаты. Бывают же чудеса!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Я бачу не одна така:

Ось тут ще з іншого форуму:

Стал известен алгоритм отображения в учете налоговых органов уплаченных в январе авансов. 23-24 января ориентировочно будут введены в действие новые расчетные счета для уплаты авансовых платежей по налогу на прибыль под новые коды БК (приказ от 17.01.13 № 19). Лицевые карточки под авансы уже открыты, на них отображены начисления и теперь необходимо перебросить туда уплату января. Сделано это будет по заявлениям плательщиков. Сроки для подачи заявлений очень сжатые называют. Кто не подаст такое заявление окажется с недоимкой и соответственно штрафной санкцией.

Подробнее: http://buhforum.com/viewtopic.php?f=15&t=2336&start=210

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Сказала, що Київ дав рознарядку , обзвонити платників і повідомити , що відкривається новий рахунок по сплаті аансових платежів з новим кодом , щоб я негайно принесла заяву на перекідку авансоого платежу за січень на інший рахунок, бо завтра мені зарахують недоїмку. Саме основне на питання чи дасте Ви мені реквізити цього рахунку, а вони не знають , бо їм може тільки завтра йог дадуть. #hunter# Маразм крепчает
+1, теж по телефрну продиктувала лист, рахунку ще не знають, код сплати аван платежу з под на приб = 110240, лист дати до 24/01

Аллусик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 871 раз
Подякували: 670 разів

Повідомлення Аллусик »

svitlass писав:
+1, теж по телефрну продиктувала лист, рахунку ще не знають, код сплати аван платежу з под на приб = 110240, лист дати до 24/01

Ну это вообще. В пятницу выплатила и НДС за декабрь 2012 и налог на прибыль за 4-й квартал, ну и НДФЛ по з/плате. И что теперь?????#hunter#

А у Днепропетровска есть новости? Может кого уже обрадовали?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Аллусик не переживайте Ви так , це стосується тільки авансових внесків поп податку на прибуток.

Відповісти

Повернутись до “Податок на прибуток”