Ксения @@@ писав:Подскажите кто знает,может ко сталкивался с таким!!!!!
У нас есть РРО мы торгуем подакцизными товарами (кафе)
в отчете строка 01 пишем чистый доход без акциза но у нас такая проблема
с января по апрель у нас акцизный налог не отображался в РРО (кассовых лентах) соответственно сумму Н.Н. которую мы регистрировали была с учетом акциза так как он отдельно еще не отражался.
Скажите мы имеем права отнимать тот акциз который не был отображен в лентах но был уплачен??????????
Прибыль в 2015, 2016 гг
-
- Гений
- Дякував (ла): 129 разів
- Подякували: 18 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 959 разів
- Подякували: 1175 разів
Нууу, у нас не стоко, конечно... 350 тыщ.halasky писав:то скільки?@Nika@ писав:Сдала вчера деку с агроменным минусом.
от в мене виходить -2 млн...от і не знаю що робити....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
я тоже отправила так изначально мне перезвонили сказали отправить годовую как "звитна", а квартальную поставили "до видома", еще отнесла письмо в канцелярию что бы поставили "до видома"Olgabux писав:Подскажите, вчера сдала деку не той формы (квартальную), а надо годовую. Теперь подать годовую, как звитну или нову звитну?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
В смысле Кт задолженность???halasky писав:Підприємство до 20мл.
хочу списати свою кредиторську заборгованість 3 2012 року(не збираємось оплачувати) у дохід.це десь потрібно вказувати у додатку РI?
Списания кредиторки по полученным товарам/работам/услугам:
Дт 631 Кт 717 на сумму кредиторки, в составе фин результата учтена будет, и соответственно без разниц)))))
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Предприятие создано в 2015 г.
Доходов не было, только расходы, соответственно по году убыток.
Вопрос:
Нужно ли будет отчитываться по 1 кв 2016 или полугодию 2016? Что-то раньше было в этом духе)))) Но в голове уже полный бардак из того что было, что есть и что будет#g_crazy# ))))
Кто что слышал?
Спасибо#thank2#
Вопрос:
Нужно ли будет отчитываться по 1 кв 2016 или полугодию 2016? Что-то раньше было в этом духе)))) Но в голове уже полный бардак из того что было, что есть и что будет#g_crazy# ))))
Кто что слышал?
Спасибо#thank2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
ст.137.5Aj писав:Предприятие создано в 2015 г.
Вопрос:
Кто что слышал?
Спасибо#thank2#
Річний податковий (звітний) період встановлюється для таких платників податку:
а) платників податку, які зареєстровані протягом звітного (податкового) року (новостворені), що сплачують податок на прибуток на підставі річної податкової декларації за період діяльності у звітному (податковому) році;
б) виробників сільськогосподарської продукції;
в) платників податку, у яких річний дохід від будь-якої діяльності (за вирахуванням непрямих податків), визначений за показниками Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід), за попередній річний звітний (податковий) період, не перевищує 20 мільйонів гривень. При цьому до річного доходу від будь-якої діяльності (за вирахуванням непрямих податків), визначеного за показниками Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід), включається дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), інші операційні доходи, фінансові доходи та інші доходи.
-
- Гений
- Дякував (ла): 173 рази
- Подякували: 134 рази
У меня больше 1,5 млн..... катастрофа, если позвонят...#umbr#@Nika@ писав:Нууу, у нас не стоко, конечно... 350 тыщ.halasky писав:то скільки?@Nika@ писав:Сдала вчера деку с агроменным минусом.
от в мене виходить -2 млн...от і не знаю що робити....