Добрый вечер.
Помогите составить отчет о использовании плательщиком налога на прибыль освобожденных средств. Форма №1685 от 21.12.2011 г.
Какая именно сумма указывается в первом рядке-сумма дохода или сумма налога к уплате?
Может есть пример заполнения отчета?
Буду очень признательна.
Отчет о использовании плательщиком налога на прибыль освобожденных средств
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 20 разів
Этот отчет здается по итогам года с декларацией за 1 кв.. Эсли у Вас остались не использованные средсва после 1.04.12 то их надо перечислить в бюджет как налог на прибыль.Евелина писав:Добрый вечер.
Помогите составить отчет о использовании плательщиком налога на прибыль освобожденных средств. Форма №1685 от 21.12.2011 г.
Какая именно сумма указывается в первом рядке-сумма дохода или сумма налога к уплате?
Может есть пример заполнения отчета?
Буду очень признательна.
-
- Гений
- Дякував (ла): 274 рази
- Подякували: 88 разів
Думаю - так. Такі ж самі, як у випадку із звітом про пільги, тобто адміністративні:AnnMary писав:Не подали за 1 квартал и за полугодие "Отчет об использовании плательщиком налога на прибыль освобожденных средств"#swoon# Наша налоговая молчит. Пожалуйста, кто знает - есть штрафы?
Відповідно до ст.163 прим.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 7 грудня 1984 року № 8073-X із змінами та доповненнями відсутність податкового обліку, порушення керівниками та іншими посадовими особами підприємств, установ, організацій встановленого законом порядку ведення податкового обліку, у тому числі неподання або несвоєчасне подання аудиторських висновків, подання яких передбачено законами України, - тягне за собою накладення штрафу у розмірі від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за те ж порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.