баланс
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 2483 рази
- Подякували: 59 разів
Я так же делаю и не особо заморачиваюсь.В балансе все правильно, кроме начисленного налога на прибыль.Соответственно, прибыль по деке и по балансу сиииииииильно отличаются.Понимаю,что это маразм, но если директор не хочет иметь проблемы с налоговой нагрузкой,то я и подавно.VLASTENA писав:А у меня всегда балансовая прибыль равна прибыли по декларации. Я просто в баланс ставлю реальный налог на прибыль.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я теж ставлю прибуток по деці, він же ж тягнеться з -981, який кореспондує з 64 по прибутку. Якщо тут щось мутити, то реальної заборгованості по прибутку не побачите, мені так не зручно. А різниця по балансу і деці звичайно будуть, окрім того що писали вище ще ж є витрати, які не включаються в деку, але відображаються в бухобліку.
-
- Акула НКУ
mitridat, я теж так завжди заповняла, так завжди себе перевіряла. Цього року виплачувала дивіденди, якщо не включала дивіденди у фінрезультати, то рвало на суму дивідендів.тому втикнула в інші витрати В статистиці мені сказали виключити цю суму з витрат, кажу не буде йти прибуто на початок року+- 150 рядок з фінрезультатів=прибуток на кін.року. А мен ікажуть, а ми вже так не перевіряємо. Я була шоці. Подзвонила до аудитора, вона мені сказала, що дивіденди в фінрезультати не включати, буде рвати, зробити виноску написати що виплачено дивіденди, на яку суму. І ще сказала, що є багато моментів, коли формула ця не спрацьовує.
ну, видно у каждого свои тараканы в голове.у нас проверяют.и не дай бог расхождение.я каждый раз ношу расшифровки строк. у меня, вот сейчас я все заполнила, получается строка 140 формы 2-м равна налогу в деке.строка 150 нет. и менять ничего не буду.не я эту байду замутила.и подгонять ничего не буду.какой баланс сдам в статистику,такой и в гни.
-
- Акула НКУ
цього року їх напружила тільки сума дивідендів, включена мною в інші витрати. Більше нічого не питали
ув, профи, подскажите:стр 150 звита про фин рез-ты всегда должна равняться стр 350 баланса.у меня где-то болтаются 2 тысячи, хоть тресни не хватает в пассиве.Затраты и фин результат совпадает с декой, соответственно и налог на прибыль, подлежащий за год совпадает с декой по прибыли. Куда эти 2 тыс нарисовать, ума не приложу.