Не знаю, радоваться или нет..... вообщем, скоро сдавать деку по прибыли будем один раз - за год.
"Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо державної податкової служби у зв'язку з проведенням адміністративної реформи) № 10224 від 16.03.2012. Текст законопроекту до другого читання 04.07.2012
16. Пункт 57.1 статті 57 доповнити новими абзацами такого змісту: “Платники податку на прибуток (крім новостворених, виробників сільськогосподарської продукції, неприбуткових установ (організацій) та платників податків, у яких доходи, що враховуються при визначенні об’єкта оподаткування, за останній річний звітний податковий період не перевищують десять мільйонів гривень) щомісяця сплачують авансовий внесок з податку на прибуток у порядку і в строки, які встановлені для місячного податкового періоду, у розмірі не менше 1/12 нарахованої до сплати суми податку за попередній звітний (податковий) рік без подання податкової декларації..."
Декларація на прибуток!!!
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Будем на практике, после введения закона в действие, имплементировать и обрабатывать
рисовали на бумаге, да забили про овраги, а по ним ходить!
рисовали на бумаге, да забили про овраги, а по ним ходить!
-
оляля
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
найбільше задовбує, що "ми введемо, а там побачимо!" є ж якісь аналітичні центр, які мали б прорахувати вигоду чи збиток від введення тої чи іншої норми. Але про шо це я? Забула, де живу?
-
Берса
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Оленька, как я тебя понимаю. Уже представляю своего инспектора с ежемесячным обзвоном своих предприятий-Але! Здравствуй! А сколько вы нам в этом месяце дадите! А... только 20 тыс, а можете 30? Ну, пожалуйста, очень надо для плана.оляля писав:найбільше задовбує, що "ми введемо, а там побачимо!" є ж якісь аналітичні центр, які мали б прорахувати вигоду чи збиток від введення тої чи іншої норми. Але про шо це я? Забула, де живу?
-
Валюша с
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
"у розмірі не менше 1/12"
вот эта фраза дает большое поле для действий! Вот если б написали равна 1/12 !
вот эта фраза дает большое поле для действий! Вот если б написали равна 1/12 !
-
Берса
- Акула НКУ

Так в том то и дело-шо хочу, то й плачу! Теперь каждый месяц ваять прибыль для себя и смотреть -шо там у меня будет.
-
Берса
- Акула НКУ

-
СТВ
- Гений

- Дякував (ла): 127 разів
- Подякували: 45 разів
Вот поэтому и :Берса писав:.........Теперь каждый месяц ваять прибыль для себя и смотреть -шо там у меня будет.
Не знаю, радоваться или нет..... #g_cray2#
девченки, подскажите (может не совсем в том разделе)- позвонила подруга и говорит, что Дод. ОК за полугодие отменили. так ли это??? У меня в1кв. был ОК, думаю, что и теперь нужно сдать....