ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОК У ПРИБУТКУ

Декларація, уточнення, виправлення помилок.
Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

- я бы провела возврат сентябрем...
(приход помощи в кассу от КОГО-ТО -возврат учредителю..., потом опять новая помощь от учредителя и возврат КОМУ-ТО)

ЕСЛИ УЧРЕДИТЕЛЬ НЕ ОДИН, ТО МОЖНО ВЗЯТЬ У 2-ГО И ВЕРНУТЬ 1-МУ...

Lennok
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Lennok »

Да в том то и дело, что учредитель один и сумма не маленькая - 250тыс.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

Исправьте годовой декой и все .

Стаття 50. Внесення змін до податкової звітності

50.1. У разі якщо у майбутніх податкових періодах (з урахуванням строків давності, визначених статтею 102 цього Кодексу) платник податків самостійно виявляє помилки, що містяться у раніше поданій ним податковій декларації (крім обмежень, визначених цією статтею), він зобов'язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої податкової декларації за формою чинного на час подання уточнюючого розрахунку. { Абзац перший пункту 50.1 статті 50 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3609-VI від 07.07.2011 }

Платник податків має право не подавати такий розрахунок, якщо відповідні уточнені показники зазначаються ним у складі податкової декларації за будь-який наступний податковий період, протягом якого такі помилки були самостійно виявлені.

Платник податків, який самостійно виявляє факт заниження податкового зобов'язання минулих податкових періодів, зобов'язаний, за винятком випадків, установлених пунктом 50.2 цієї статті: { Абзац третій пункту 50.1 статті 50 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3609-VI від 07.07.2011 }

а) або надіслати уточнюючий розрахунок і сплатити суму недоплати та штраф у розмірі трьох відсотків від такої суми до подання такого уточнюючого розрахунку;

б) або відобразити суму недоплати у складі декларації з цього податку, що подається за податковий період, наступний за періодом, у якому виявлено факт заниження податкового зобов'язання, збільшену на суму штрафу у розмірі п'яти відсотків від такої суми, з відповідним збільшенням загальної суми грошового зобов'язання з цього податку.

Якщо після подачі декларації за звітний період платник податків подає нову декларацію з виправленими показниками до закінчення граничного строку подання декларації за такий самий звітний період, то штрафи, визначені у цьому пункті, не застосовуються.
Подробнее: http://kodeksy.com.ua/podatkovij_kodeks ... tja-50.htm

Lennok
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Lennok »

А если я исправлю годовой декларацией, у меня штраф все-равно будет??? Расходы то я убирала, что бы выйти на нагрузку.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

Lennok писав:А если я исправлю годовой декларацией, у меня штраф все-равно будет??? Расходы то я убирала, что бы выйти на нагрузку.
Не будет , если ошибка не привела к занижению суммы налога .

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

В Декларації за 3-ій квартал не заповнила стр. 15. Таким чином стр.16 завищена, виникла недоїмка. Потрібно здати уточнюючу деку 3-ій квартал, яку заповнити правильно, з 15 стр. Подзвонила на Довідку, сказали заповнити ще стр.26 ( з знаком "-") Додаток ВП не здавати. інші додатки теж не здавати. Я все правильно зрозуміла? Чи будуть якісь штрафи?

Elenka_28
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Elenka_28 »

Помогите, пожалуйста. В декларации по прибыли за 2 квартал по просьбе налоговиков убрала убытки по ценным бумагам. В декларации пза 9 месяцев все вернула. Теперь вызывают в налогою по поводу расхождений данных в декларциях. Думаю будут вручать акт камеральной проверки. Поеду завтра. Я могу сегодня подать уточненку за 2 квартал?

gfctxybr
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення gfctxybr »

MilaA писав:
ninela писав:Доброго дня. У мене є цікаві консультації по виправленням помилок. Можу поділитися, бо сама "мучилася" із випрвленням. Напишіть "личку" відправлю.
Если не затруднит,поделитесь пожалуйста linat2007@bigmir.net
И мне пожалуйста, очень надо.kupratiy@ukrpost.ua

Kluyeva
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 46 разів

Повідомлення Kluyeva »

gfctxybr писав:
MilaA писав:
ninela писав:Доброго дня. У мене є цікаві консультації по виправленням помилок. Можу поділитися, бо сама "мучилася" із випрвленням. Напишіть "личку" відправлю.
Если не затруднит,поделитесь пожалуйста linat2007@bigmir.net
И мне пожалуйста, очень надо.kupratiy@ukrpost.ua
daceva@mail.ru#curtsey# #g_dance#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Kluyeva,gfctxybr - ловите на почте.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з податку на прибуток”