Да, действительный.Валентина*** писав:Успокойти меня, пожалуйста. Бланк декларации по прибыли №1213 от 28.09.2011 действительный? Или я, может, пропустила изменения
Декларація на прибуток!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1275 разів
- Подякували: 1787 разів
-
- Ученик
- Дякував (ла): 3 рази
Підприємство було зареєстроване 07.08.12 р платник податку на прибуток, без ПДВ. З 1.10.12 р. підприємство платник єдиного податку 3% і ПДВ. Чи потрібно здавати декларацію податку на прибуток за 3 кв? В податковій сказали, що не потрібно.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
не знаю не знаю я считаю что надо - разные системы налогообложения за них надо отчитаться
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 15 разів
Они знали - зачем сказали. 100% сдавайте, даже пустую, и спите спокойно.
-
- Ученик
- Дякував (ла): 3 рази
Дуже ждякую за відповіді.
Я так і зробила - здала. Але звонили з податкової, сказали листа писати, що декларація помилково здана. І сказали, що згідно пп.49.18.3 ПКУ її здавати не потрібно. Пп49.18.3 прочитала, але де там написано, що не потрібно здавати? Листа писати не буду.
Я так і зробила - здала. Але звонили з податкової, сказали листа писати, що декларація помилково здана. І сказали, що згідно пп.49.18.3 ПКУ її здавати не потрібно. Пп49.18.3 прочитала, але де там написано, що не потрібно здавати? Листа писати не буду.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 193 рази
- Подякували: 59 разів
152.9.2. у разі якщо особа ставиться на облік органом державної податкової служби як платник податку в середині податкового періоду, перший звітний податковий період розпочинається з дати, на яку припадає початок такого обліку, і закінчується останнім календарним днем наступного податкового періоду;Федчук Інна писав:Підприємство було зареєстроване 07.08.12 р платник податку на прибуток, без ПДВ. З 1.10.12 р. підприємство платник єдиного податку 3% і ПДВ. Чи потрібно здавати декларацію податку на прибуток за 3 кв? В податковій сказали, що не потрібно.
152.9.3. якщо платник податку ліквідується (у тому числі до закінчення першого звітного податкового періоду), останнім податковим періодом вважається період, на який припадає дата такої ліквідації;
Эта норма из раздела 3 НКУ "Налог на прибыль", и понятие "платник податку ліквідується" следует понимать как "платник податку на прибуток".
Девочки, мальчики!!! Маюсь, пож. аргументируйте, показывать или нет в додатке АВ стр. 1.1 сумму начисленных дивидендов физ.лицу? Если показывать, то эта сумма соответственно будет стоять в стр. 20 Деки, но аванс-то не платится???#wall#Тюша писав:Я тоже показываю выплаченные дивиденты в АВ, и еще сдаю отчет по льготам.nachfin писав:Вообще то интересная логика, "если при заполнении додатка АВ" суммы к уплате не получается, то и заполнять его не надо"?Катрина писав: у меня рядок 20 пустой- и следовательно я додаток не подаю....
Если кинете ссылку на обсуждаемую ранее тему по этому вопросу, буду благодарен.
По мне, выплачивал дивиденды - до конца года составляй дод. АВ, а то, что не надо платить авансовый внос, то это и будет видно из дод. АВ (что платили именно физлицам)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
рядок 4 АВ ="Сума дивідендів, з якої має бути сплачено авансовий внесок у звітному (податковому) періоді
(рядок 1 - рядок 1.1 - рядок 1.2 - рядок 1.3 - рядок 1.4 - рядок 2 - рядок 3)" якщо є виплати тільки фо, то 1=1,1, тому рядок 4 =0 ,тобто внесків нема, але покажете виплату дивідендів
(рядок 1 - рядок 1.1 - рядок 1.2 - рядок 1.3 - рядок 1.4 - рядок 2 - рядок 3)" якщо є виплати тільки фо, то 1=1,1, тому рядок 4 =0 ,тобто внесків нема, але покажете виплату дивідендів
Спасибо большое, я не внимательно посмотрела, что стр. 1 заполняется вручную тоже. Все просто. А отчет по льготам тоже придется давать? А куда он сдается?оляля писав:рядок 4 АВ ="Сума дивідендів, з якої має бути сплачено авансовий внесок у звітному (податковому) періоді