пишуть на форумі , що не потрібно десь ст. 200Камила писав:Уточняю , надо ли ставить в этом году отметку о неприменении коригувань фин . результату , если в прошлогодней деке стоит отметка ?
Декларация по прибыли
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
Петрушкина писав:я теж більше схиляюся до цієї думки, прийдеться знов раз в квартал звітуватиInna Medvetska писав:Допоможіть мені розібратися.
1 кв. 2016 року були на ЄП.
2-4 кв. 2016 р. уже на заг. системі
в деці дохідза 2-4 кв. 18,9 млн. грн, а в звіті про фін. результат за рік 23,6 млн. грн.
тепер у мене виникло питання, який звітний період у мене буде в 2017 році рік чи квартал? по чому податкова визначає це все
Думаю что по бух.прибыли все-таки.
-
Камила
- Гений

- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 63 рази
Да вот перечитала , и здесь же на форуме нашлаСнежынка писав:пишуть на форумі , що не потрібно десь ст. 200Камила писав:Уточняю , надо ли ставить в этом году отметку о неприменении коригувань фин . результату , если в прошлогодней деке стоит отметка ?
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5237 разів
А как же это: ст 134.1.:.... Про прийняте рішення платник податку зазначає у податковій звітності з цього податку, що подається за перший рік в такій безперервній сукупності років. В подальші роки такої сукупності коригування фінансового результату також не застосовуються (крім від'ємного значення об'єкта оподаткування минулих податкових (звітних) років).Камила писав:Да вот перечитала , и здесь же на форуме нашлаСнежынка писав:пишуть на форумі , що не потрібно десь ст. 200Камила писав:Уточняю , надо ли ставить в этом году отметку о неприменении коригувань фин . результату , если в прошлогодней деке стоит отметка ?. Поставила
.
Это не консультация безыменного автора, а ст. НКУ.
-
1рина
- Высший разум

- Дякував (ла): 1798 разів
- Подякували: 598 разів
Инспектор - хорошо. Вы ст.134 НКУ читали? Прочтите: "Платник податку, у якого річний дохід (за вирахуванням непрямих податків), визначений за правилами бухгалтерського обліку за останній річний звітний (податковий) період не перевищує двадцяти мільйонів гривень, має право прийняти рішення про незастосування коригувань фінансового результату до оподаткування на усі різниці (крім від’ємного значення об’єкта оподаткування минулих податкових (звітних) років), визначені відповідно до положень цього розділу, не більше одного разу протягом безперервної сукупності років в кожному з яких виконується цей критерій щодо розміру доходу. Про прийняте рішення платник податку зазначає у податковій звітності з цього податку, що подається за перший рік в такій безперервній сукупності років. В подальші роки такої сукупності коригування фінансового результату також не застосовуються (крім від’ємного значення об’єкта оподаткування минулих податкових (звітних) років)."
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5237 разів
Я не ставила, смотрите посты выше.Вена писав:Девоньки а своими словами если в 2015 поставил отметку и номер приказа указал то в 2016 отметку не ставим?
-
Бухгалтер1995
- Высший разум

- Дякував (ла): 185 разів
- Подякували: 158 разів
Питання про додатки РІ та АМ: за 2015 рік було більше 20 млн., ну там все зрозуміло, за три квартали 2016 року подавали РІ та АМ, так як невідомо, чи буде 20 чи не буде. Не буде. Подаю деку за 2016 рік з написом про незастосування та без додатків РІ та АМ, бо до чого тут РІ? Інспектор дзвонить і чимось незадоволений, наполягає на поданні додатків. ???
-
Вена
- Оракул

- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 32 рази
Я не ставила, просто читаю и начинаю задумыватьсяТюша писав:Я не ставила, смотрите посты выше.Вена писав:Девоньки а своими словами если в 2015 поставил отметку и номер приказа указал то в 2016 отметку не ставим?
-
up_s
- Мудрец

- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 84 рази
Если Вы подавали с додатками весь год, а дека наростающим, то, думаю что надо додатки подать и за год.Бухгалтер1995 писав:Питання про додатки РІ та АМ: за 2015 рік було більше 20 млн., ну там все зрозуміло, за три квартали 2016 року подавали РІ та АМ, так як невідомо, чи буде 20 чи не буде. Не буде. Подаю деку за 2016 рік з написом про незастосування та без додатків РІ та АМ, бо до чого тут РІ? Інспектор дзвонить і чимось незадоволений, наполягає на поданні додатків. ???
Но вот интересный вопрос, Вы же можете принять решенние о незастосуванни под.разниц и тогда додатки как бы есть, но и не нужны