Декларация по прибыли

Декларація, уточнення, виправлення помилок.
chernousova
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення chernousova »

Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

chernousova писав:Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять
Наприклад, Допомога по тимчасовій непрацездатності теж НЕ фонд оплата праці, але це не означає, що її треба викидати з витрат і враховувати в різницях по прибутку. І справа не в сумах. В ПКУ немає такого обов,язку коригувати фін результат на суми виплаченої мат допомоги. Це все витрати підприємства

chernousova
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 11 разів

Повідомлення chernousova »

Татьяна ТС писав:
chernousova писав:Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять
Наприклад, Допомога по тимчасовій непрацездатності теж НЕ фонд оплата праці, але це не означає, що її треба викидати з витрат і враховувати в різницях по прибутку. І справа не в сумах. В ПКУ немає такого обов,язку коригувати фін результат на суми виплаченої мат допомоги. Це все витрати підприємства

Спасибо !!

Ната2727
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 475 разів
Подякували: 70 разів

Повідомлення Ната2727 »

скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Ната2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грн

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Ребекка писав:
Ната2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грн
так от й розбираюсь чи є вони ті податкові різниці
й бачу що їх немає... виходить на 0...бо все як й по бух обліку

Алекспал63
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 71 раз

Повідомлення Алекспал63 »

Подскажите пожалуйста!Декларация по прибыли за 2015г.стр01-1000000грн.,стр 02-5000грн.,стр 03-убыток 100000грн.,стр.04-95000 убыток. В декларации за 2016год я показываю в стр.03-95000убытка?Я указывал в прибыли за 2015год. наличие приказа о незастосуванни коригувань.Он как то влияет на коригування если мы "малыши"?

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Ната2727 писав:
Ребекка писав:
спитаю по-іншому: ви застосовуєте в обліку податкові різниці?
Якщо не заповнюєте дод. РІ, то АМ не потрібно

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Ребекка писав:
Ната2727 писав:
Ребекка писав: А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грн
спитаю по-іншому: ви застосовуєте в обліку податкові різниці?
Якщо не заповнюєте дод. РІ, то АМ не потрібно
перейшли рубіж 20 млн за 2016рік, треба робити дод. РІ
але почала дивитись то в мене їх немає... роблю дод АМ й розрахована сума амортизації в мене така ж як й по бух обліку...
а у дод РІ попадає сума однакова що по бух. обліку що по цьому дод. АМ...

перший раз роблю....то не шарю шо до чого...

Ната2727
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Ната2727 »

Ребекка писав:
а в дод. АМ
р. 11 ІНМА - зазначаємо лише амортизацію чи також на початок й кінець звітного періоду?

Закрито

Повернутись до “Звітність з податку на прибуток”