І в СОНАТІ вона є, і в МЕДку вона є, і в програмі податкової (Єдине вікно) - вона теж є серед чинних.Шеймус писав: ↑05 травня 2023, 11:30Я теж в кабінеті цієї форми не бачу, але вона у мене є в програмі Арт-Звіт Pro.
Програма пише, що ця форма подається з декларацією на прибуток.
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства фінансів України
21 грудня 2011 року № 1685
(у редакції наказу Міністерства
фінансів України від 26.09.2012 №1032)
А от що я нарив:
Тобто виходить, що ця форма вже нечинна повинна бути. Але програматори чомусь цього не врахувалиЗ метою приведення нормативно-правових актів до вимог ПКУ визнано такими, що втратили чинність:
наказ ДПАУ від 29.03.1999 року № 155 «Про затвердження Порядку обліку і подання податкової звітності про використання коштів, спрямованих на фінансування видатків, пов'язаних з підготовкою до зняття і зняття Чорнобильської АЕС з експлуатації та перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему»;
наказ Мінфіну від 21.12.2011 року № 1685 «Про затвердження форми Звіту про використання платниками податку на прибуток підприємств вивільнених коштів»;
наказ Мінфіну від 26.09.2012 року № 1032 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 21 грудня 2011 року № 1685 та форми Звіту про використання платниками податку на прибуток підприємств вивільнених коштів».