Декларация по прибыли
-
blize
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Перегляд звітності.asv писав:де глянути в електроному кабінеті що здано прибуток рік, бо в розрахунках з платежами нарахуваннь досі немає.... якщо оплатити то буде як переплата?
Нарахування проводять 11 березня, може, у когось ще не дійшли руки......
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6632 рази
- Контактна інформація:
У перегляді звітності видно форму бланка J0108104asv писав:де глянути в електроному кабінеті що здано прибуток рік, бо в розрахунках з платежами нарахуваннь досі немає.... якщо оплатити то буде як переплата?
У квартальної деки інша форма цього бланка
А в розрахунках з бюджетом ви ж розкривали саме по податку на прибуток ?
Не завжди коректно відображається там все (
-
Галина_2004
- Высший разум

- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Так, були загальносистемниками. Вибачте, я щось торможу, то декларацію на прибуток мені не потрібно здавати?svitlass писав:єдинщик подає декларацію по єдиному податку. там витрати не вказують....Галина_2004 писав:Доброго дня!
Підкажіть будь ласка, як правильно: відкрили фірму в липні, з 4 кварталу на єдиному податку. Доходів немає, лише витрати. Значить я подаю декларацію на прибуток зі збитком (заповнюю лише рядок 02)? Чи краще здати пусту?чи може я щось не зрозумілаПодатковим (звітним) періодом для єдиноподатника третьої групи є календарний квартал ( п. 294.1 ПКУ). Для новостворених суб’єктів господарювання, які протягом 10 календарних днів з дня держреєстрації подали заяву про обрання спрощеної системи оподаткування і ставки єдиного податку, установленої для 3 групи, перший звітний податковий період розпочинається з першого числа місяця, в якому відбулася державна реєстрація ( п. 294.4 ПКУ). Для всіх інших першим звітним періодом буде квартал, в якому відбулася реєстрація платником єдиного податку.
До речі, нагадаємо: зареєструватися «єдиноподатником-ПДВшником» у підприємства вийде тільки з кварталу, що настає за кварталом, в якому таке підприємство зареєстроване (детальніше про це див. «Податки та бухгалтерський облік», 2016, № 21, с. 13).
Подається перша квартальна «єдиноподатна» декларація протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу ( п. 296.3, п.п. 49.18.2 ПКУ). Зверніть увагу:
податківці вважають, що «єдиноподатну» декларацію потрібно подавати навіть у тому випадку, якщо показники для декларування відсутні
Про це зазначено в їх роз’ясненні з БЗ 108.05, а також у вже згаданому нами раніше листі ДФСУ від 01.02.2016 р. № 1987/6/99-99-19-01-01-15.
з липня по вересень ви були загальносистемниками....
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6632 рази
- Контактна інформація:
Пункт 5 почитайте - якраз ваш випадокГалина_2004 писав:Так, були загальносистемниками. Вибачте, я щось торможу, то декларацію на прибуток мені не потрібно здавати?
Вам треба було здати деку прибуткову за 3-й квартал... а з четвертого - деку платника ЄП
-
Innavlada
- Просвещенный

- Дякував (ла): 48 разів
- Подякували: 19 разів
С весной вас,уважаемые коллеги!
с 27 .02.отправила баланс, пришла 1 кв в налоговую принято, вчера тишина, а сегодня(!!!) из статистики- не принято! Протупила с заявкой на эл.ключи. Теперь ситуация: прибыль с балансом принята, а если сегодня отправить баланс в статистику через единое? в галоговую тоже ведь прийдет повторно....
с 27 .02.отправила баланс, пришла 1 кв в налоговую принято, вчера тишина, а сегодня(!!!) из статистики- не принято! Протупила с заявкой на эл.ключи. Теперь ситуация: прибыль с балансом принята, а если сегодня отправить баланс в статистику через единое? в галоговую тоже ведь прийдет повторно....
-
FyDD
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2480 разів
- Подякували: 759 разів
а зачем в гни повторно ? если принятоInnavlada писав:С весной вас,уважаемые коллеги!
если сегодня в статистику - уже поздно
может лучше лично на бумаге с шоколадкой
-
Галина_2004
- Высший разум

- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Порадьте мені як краще - взагалі не відправляти зараз декларацію і чекати штрафу?Tasa писав:Пункт 5 почитайте - якраз ваш випадокГалина_2004 писав:Так, були загальносистемниками. Вибачте, я щось торможу, то декларацію на прибуток мені не потрібно здавати?
Вам треба було здати деку прибуткову за 3-й квартал... а з четвертого - деку платника ЄП
-
Helli
- Просвещенный

- Дякував (ла): 104 рази
- Подякували: 34 рази
подскажите, если сейчас подать уточненку за 2016 год (не поставила убытки 2015 года провтыкала этот момент), 2015 2016 2017 - убытки, мы малыши. Как подать финзвитнисть с уточненкой за 2016 год? И надо ли её подавать, или достаточно только РИ заполнить?