Эти реестры писав:Платник податку, у якого річний дохід менше 20млн грн, має право прийняти рішення про незастосування різниць не більше одного разу протягом безперервної сукупності років в кожному з яких виконується критерій до 20млн грн. Про прийняте рішення платник зазначає в податковй звітності за перший рік в такій безперервності років. ПКУ 134.1.1
Я полностью с этим согласна, но ДФС-ники хотят видеть "+" в этой строчке каждый год. И никакой НКУ им не указ.#wall#
Эти реестры писав:Платник податку, у якого річний дохід менше 20млн грн, має право прийняти рішення про незастосування різниць не більше одного разу протягом безперервної сукупності років в кожному з яких виконується критерій до 20млн грн. Про прийняте рішення платник зазначає в податковй звітності за перший рік в такій безперервності років. ПКУ 134.1.1
Я полностью с этим согласна, но ДФС-ники хотят видеть "+" в этой строчке каждый год. И никакой НКУ им не указ.#wall#
А есть где-нибудь консультация,письмо, разъяснение?Хотела бы почитать.
А есть где-нибудь консультация,письмо, разъяснение?Хотела бы почитать.
Добрий вечір! Є ТОВ у якого річний дохід до 20 млн.грн., подає деку по прибутку річну, чи повинно приміняти курсові різниці згідно (підпункт 140.4.2 пункту 140.4 статті 140 розділу III Податкового кодексу України), а саме стр.3.2.4 Сума від’ємного значення об’єкта оподаткування минулих податкових (звітних) років нової деки по прибутку, якщо до цього було прийнято рішення про незастосування різниць. Як зараз ? що змінилось
Помогите разобраться.2018 год прибыль. Смотрю баланс +дека по прибыли 2017год.По балансу ,,спрятанные,, на 39 счёте вытраты, чтобы убыточную деку за 2017год не показывать.Вопрос,я могу в 2018 году просто снять эти вытраты с 39 счета и этим уменьшить доход за 2018 год.? Фирма уже деятельности не ведёт Только фин.помощь и зарплата с налогами.Спасибо.