новый бланк деки по прибыли

Декларація, уточнення, виправлення помилок.
Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Glav_bux писав:Нет ли письма где четко написано, что для тех у кого меньше 10 млн. и сдана Декларация по старой форме НЕ НУЖНО делать "Звітна нова"
Для чого? Вам не достатньо Кодексу?

JIS
Гений
Гений
Дякував (ла): 104 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення JIS »

Marlboro писав:
Glav_bux писав:Нет ли письма где четко написано, что для тех у кого меньше 10 млн. и сдана Декларация по старой форме НЕ НУЖНО делать "Звітна нова"
Для чого? Вам не достатньо Кодексу?
Мені достатньо !!! Їм ні !!! Навіщо в такому разі листи писати, якщо Кодекс є !!! У нас в країні діє принцип : "Закон як дишло, куди повернеш – туди й вийшло" ...

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Marlboro »

Ну так реально - для чого нам листи? По прочитанні ст.46, 49 і 54 отримуємо вичерпну відповідь - подавати нову звітну не треба.

JIS
Гений
Гений

Повідомлення JIS »

Marlboro писав:Ну так реально - для чого нам листи? По прочитанні ст.46, 49 і 54 отримуємо вичерпну відповідь - подавати нову звітну не треба.
Для подстраховки :-) :-) :-) Бумажка в нашем деле играет немаловажную роль.

JIS
Гений
Гений

Повідомлення JIS »

Marlboro писав:Ну так реально - для чого нам листи? По прочитанні ст.46, 49 і 54 отримуємо вичерпну відповідь - подавати нову звітну не треба.
Податковий кодекс України
N 2755-VI, 02.12.2010, Кодекс України, Верховна Рада України

За умови дотримання вимог, встановлених статтями 48 і 49 цього Кодексу податкова декларація, надана платником, також вважається прийнятою:
49.9.1. за наявності на всіх аркушах, з яких складається податкова декларація та, за бажанням платника податків, на її копії, відмітки (штампу) органу державної податкової служби, яким отримана податкова декларація, із зазначенням дати її отримання, або квитанції про отримання податкової декларації у разі її подання засобами електронного зв'язку, або поштового повідомлення з відміткою про вручення органу державної податкової служби, у разі надсилання податкової декларації поштою;

Конечно, исходя из этого пункта ЕСТЬ КВИТАНЦИЯ - НЕТ ВОПРОСОВ. Но я ради интереса звонила в конс.отдел ГНИ. Ответ стандартный : "В единой базе нет ответа на этот ворос". Тогда почему же нет ответа ??? Если ответ в КОДЕКСЕ ???

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Marlboro »

Glav_bux писав:Конечно, исходя из этого пункта ЕСТЬ КВИТАНЦИЯ - НЕТ ВОПРОСОВ. Но я ради интереса звонила в конс.отдел ГНИ. Ответ стандартный : "В единой базе нет ответа на этот ворос". Тогда почему же нет ответа ??? Если ответ в КОДЕКСЕ ???
Досить неочікуване питання. Ви хіба не помітили по характеру відповідей "бази" та взагалі характеру всієї інформації, яку розповсюджує ДПА, що пишуть вони тільки щодо тих питань, де можна ущемити права платників за допомогою неточностей формулювання статей закону і тд і тп?

инина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 461 раз
Подякували: 520 разів

Повідомлення инина »

У меня меньше 10млн- сдала на старой форме- позвонили попросили сдать на новой-
я не стала наговариваться и отправила на новой форме

JIS
Гений
Гений

Повідомлення JIS »

Marlboro писав:
Glav_bux писав:Конечно, исходя из этого пункта ЕСТЬ КВИТАНЦИЯ - НЕТ ВОПРОСОВ. Но я ради интереса звонила в конс.отдел ГНИ. Ответ стандартный : "В единой базе нет ответа на этот ворос". Тогда почему же нет ответа ??? Если ответ в КОДЕКСЕ ???
Досить неочікуване питання. Ви хіба не помітили по характеру відповідей "бази" та взагалі характеру всієї інформації, яку розповсюджує ДПА, що пишуть вони тільки щодо тих питань, де можна ущемити права платників за допомогою неточностей формулювання статей закону і тд і тп?
Помітила. Більше того, відповіді пишуть так, щоб ще більше внести неточностей і т.д. Як правило конкретної відповіді немає. Є цитування норм Кодексу багато і різних, які хоть якимось боком торкаються заданого питання. А далі: "Розумій як хочешь".

JIS
Гений
Гений

Повідомлення JIS »

инина писав: У меня меньше 10млн- сдала на старой форме- позвонили попросили сдать на новой-
я не стала наговариваться и отправила на новой форме
Это в каком районе ? Я звонила своему инспектору в Печерском районе г. Киева. Сказала : "Не надо!"

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

Сдала некоторые деки до 22,01 - на старых бланках, которые были законны до этой даты.

Теперь на этой неделе еще нужно сдать (вариант менее 10млн за год) - и думаю на каких бланках, и старые законны - но "рекомендуют" на новых...?
Поскольку в ОПЗ новые - то отсылать на новых с ряд.33 и 34 , поделитесь кто посылал после 22,01,2013 ?

Новое письмо налоговой : від 29.01.2013 р. N 2266/7/15-1317
http://www.profiwins.com.ua/uk/letters- ... -2266.html

Відповісти

Повернутись до “Звітність з податку на прибуток”