Пеня постачальника за носвоєчасну оплату рахунка
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
До яких витрат це відноситься і як правильно це відобразити в податковому обліку і 1 С
-
Galina V
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 190 разів
- Подякували: 246 разів
В налогов учете эти затраты не отражаются, в бух. учете д92 (штрафы, пени) к 6851.Inna Medvetska писав:До яких витрат це відноситься і як правильно це відобразити в податковому обліку і 1 С
- Орлов
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 317 разів
В декларации по налогу на прибыль не отражается. В бух. учете Дт 948Galina V писав:В налогов учете эти затраты не отражаются, в бух. учете д92 (штрафы, пени) к 6851.Inna Medvetska писав:До яких витрат це відноситься і як правильно це відобразити в податковому обліку і 1 С
На субрахунку 948 "Визнані штрафи, пені, неустойки" ведеться
облік визнаних економічних санкцій за невиконання підприємством
законодавства та умов договорів.
З повагою А.Орлов
– Коли ви вперше усвідомили, що ви бухгалтер?
– Дешева бухгалтерія дорого коштує.
- dura Lex, sed Lex (Закон суворий, але це закон)
– Коли ви вперше усвідомили, що ви бухгалтер?
– Дешева бухгалтерія дорого коштує.
- dura Lex, sed Lex (Закон суворий, але це закон)
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
я просто думаю як правильно це в 1 С внести, оскільки 1 С завжди дає вибирати статтю витрат в декларації. Так що вибрати?ПП "Орлов-А" писав:В декларации по налогу на прибыль не отражается. В бух. учете Дт 948Galina V писав:В налогов учете эти затраты не отражаются, в бух. учете д92 (штрафы, пени) к 6851.Inna Medvetska писав:До яких витрат це відноситься і як правильно це відобразити в податковому обліку і 1 С
поставьте нехоз. деятельность и необл. ндс...Inna Medvetska писав:я просто думаю як правильно це в 1 С внести, оскільки 1 С завжди дає вибирати статтю витрат в декларації. Так що вибрати?ПП "Орлов-А" писав:В декларации по налогу на прибыль не отражается. В бух. учете Дт 948Galina V писав: В налогов учете эти затраты не отражаются, в бух. учете д92 (штрафы, пени) к 6851.
-
Аря
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
это любые штрафы и пени - и перед бюджетом? или это только в данной ситуации?Galina V писав:В налогов учете эти затраты не отражаются, в бух. учете д92 (штрафы, пени) к 6851.Inna Medvetska писав:До яких витрат це відноситься і як правильно це відобразити в податковому обліку і 1 С