Юрик и Физик ! уже можно?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Не, таки не ошибласьБерса писав:юрики на едином с ндс
Стаття 291. Платники податку
291.1. Платниками податку з урахуванням пункту 291.2 цієї статті є:
291.1.1. фізичні особи — підприємці (далі у цій главі — фізичні особи), які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно ремісничу діяльність, роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню, та обсяг доходу яких протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, не перевищує 150 розмірів мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (далі у цій главі — мінімальна заробітна плата);
291.1.2. фізичні особи, які здійснюють виробництво товарів, продаж товарів, господарську діяльність з надання послуг платникам податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, та/або населенню (крім посередницьких послуг з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна, надання послуг у сфері страхування), діяльність у сфері ресторанного господарства, та які протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності таких критеріїв:
кількість осіб, що перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;
обсяг доходу не перевищує 1000 розмірів мінімальної заробітної плати;
291.1.3. фізичні особи, які протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності таких критеріїв:
кількість осіб, що перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;
обсяг доходу не перевищує 2000 розмірів мінімальної заробітної плати;
291.1.4. юридичні особи — суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, які протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності таких критеріїв (далі у цій главі — юридичні особи):
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Акула НКУ
-
- Акула НКУ
#secret#
конечно можетеКатрина писав: а могу я (юр лицо ) взять в ВР себ товаров, купленных у юр лица на едином налоге ????
Ну с учетом того что рада внесла предложения гаранта то я думаю скоро подпишет.Берса писав:так гарант все равно не подписал и отправил назад закон
2 группа - работаут только с физлицами и другими плательщиками единого налога плюс ограничения по видам деятельности и меньшая суммма оборота чем у 3Берса писав:а объясните мне "темной" чем 2 отличается от3
-
- Акула НКУ
хорошо, а как я узнаю какой у него оборот? Свид-во я слышала тоже хотят отменять...