Электроды-куда девать?

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Рассудите, люди добрые. Куда списывать электроды, которые применяются в сварке- относить к ремонту и 10% лимит или к расходным материалам (например, таким как герметик, изолента) и списывать сразу?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Берса писав:Рассудите, люди добрые. Куда списывать электроды, которые применяются в сварке- относить к ремонту и 10% лимит или к расходным материалам (например, таким как герметик, изолента) и списывать сразу?
Я к расходным материалам отношу. Списываю по мере использования.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Берса писав:Рассудите, люди добрые. Куда списывать электроды, которые применяются в сварке- относить к ремонту и 10% лимит или к расходным материалам (например, таким как герметик, изолента) и списывать сразу?
Це залежить від того , де ви їх використовуєте . Якщо ви електроди використовуєте у діяльності , яку потім будете продавати. От наприклад у мене будую і зг. ліміту для будівництва використовую електроди , потім ці роботи продаю , то це будуть витрати, а якщо ви самостійно робите собі основний засіб і при його будівництві і ремонті використовуєтк електроди, тоді електроди відносяться на формування основного засобу , суму розподіляєте на 10% ліміт, а якщо лишається ще сума тоді поновлюєте основний засіб. Це при ремонті , якщо ж формується новий основний засіб капіталізуєте все на 15 , а тоді при вводі в експлуатацію на 10. Ой , блін ото намолола #-o , що сама нічого не зрозумію.#dntknw# Берса , якщо щось не зрозумієте , то запитуйте. Конкретно по операції. Я читала, що якщо навіть МШП використовується у ремонті основного засобу , то воно теж береться на збільшення вартості основного засобу, або у 10% ліміт , якщо він є?.

Леонид ПП
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Леонид ПП »

у нас тоже строительная фирма и мы используем электроды, так мы их каждый месяц сразу списываем

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Я согласна, что списывать надо как расходный материал. Да я использую их в ремонте ОС, которые сдаю в аренду.

Vladimir123
УченикУченик

Повідомлення Vladimir123 »

Да все электроды наверное списывают к расходным материалам. Куда их ещё девать то.

Відповісти

Повернутись до “Витрати”