Плательщик НДС продает товар неплательщику НДС.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
написано "по кассе", значит "по кассе" (или по зачету) и все, какие вопросы?margadon писав:Вообще по теме...
НО появились-отразились в НН-попали в реестр!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
ЕСЛИ ЭТО ПРЕТЕНЗИЯ #g_mad# , ТО ВАМ ОТВЕТИЛА КОРОЛЕВА В ЧЕТВЁРТОМ СООБЩЕНИИ.#curtsey#margadon писав:Вообще по теме...
Королева в пальто писав:"Договір поставки" и дату и номер счета . Счет вставлялся ? Причем налоговая считает , что можно ставить только дату .margadon писав:Еще ...что пишем в НН -вид цивільно - правового договору, если договора не было?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
У меня по бюджетным платежам МФО не 831019. Днепропетровская обл. НН Выписываю по отгрузке. Нарушаю.Альона1 писав:Як би ж у мене стояло МФО, сільська рада написала тільки два рядочки з цифрами , тобто розрахункові рахунки. Тільки звонила до бухгалтера . Запитала які будуть гроші бюджетні чи ні . Відповідь частина бюджетних частина таких. Пауза потім : всі бюджетні тільки частина із загального фонду частина із спец фонду. У мене штопор. А якщо я випишу 15.12.2012 р. то мене що сильно накажуть???? І таке питання хіба МФО по всій Україні однакове , чи може кожна область своє МФО має ???Королева в пальто писав:Ну с точки зрения банальной логики , если в реквизитах указано МФО 831019 , то деньги будут 100% бюджетные ... Посмотрела свои договора - у всех бюджетников стоит именно этот МФО ...
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
а у меня 820019. и тоже выписываю НН по отгрузке.Хорошо, хоть в одном месяце происходит оплата.cometa писав:У меня по бюджетным платежам МФО не 831019. Днепропетровская обл. НН Выписываю по отгрузке. Нарушаю.Альона1 писав:Як би ж у мене стояло МФО, сільська рада написала тільки два рядочки з цифрами , тобто розрахункові рахунки. Тільки звонила до бухгалтера . Запитала які будуть гроші бюджетні чи ні . Відповідь частина бюджетних частина таких. Пауза потім : всі бюджетні тільки частина із загального фонду частина із спец фонду. У мене штопор. А якщо я випишу 15.12.2012 р. то мене що сильно накажуть???? І таке питання хіба МФО по всій Україні однакове , чи може кожна область своє МФО має ???Королева в пальто писав:Ну с точки зрения банальной логики , если в реквизитах указано МФО 831019 , то деньги будут 100% бюджетные ... Посмотрела свои договора - у всех бюджетников стоит именно этот МФО ...
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Наприклад у мене, якщо працюю з буджетом, то в договорі в п.-порядок здійснення оплати, вказується-Розрахунки за поставлений товар проводяться на підставі п.1 ст.49 Бюджетного кодексу України. В виписці банку-назва банку -ГУ ДКСУ . Але коли працюєм з сільською радою, то уважно читаю договір, гроші як правило збирають з селян, а сільська рада виступає як покупець. І це вже не бюджетні кошти і НП виписую -не платнику ПДВ.Альона1 писав:Як підтвердити , що роботи, які ми виконали сільській раді , будуть оплачені з бюджету. Я не знаю чи 15.11 .2012 виписувати податкову накладну чи чекати оплату. можливо це якось має бути прописано у договорі, В договорі написаний тільки Розрах. рах. А звідки гроші прийдуть нічого немає.