ситуація трішки не по темі
з дпі повідомили про розбіжність по ПДВ за 09/2014 , фірма з Алчевська показала по нашому п/п ПК.
розбіжності відпрацьовую систематично, так як маємо бюдж відшкодування
фірму з Алчевська взагалі не знаємо, коштів від них не отримували, нічого не відгружали. "Лівих" доків не видаєм
коли податківець заходить до них в дод 5,то бачить ПЗ=0, ПК= декілька ПН з різних регіонів, цікаво, що суми пдв по них біля 10 тис, але не більше
це що підстава? #impossibl
знайшли в неті інф-цію про них, дзвонимо - "це домашній телефон і ніякої інформації про фірму не маємо"
шо делать?
Зняття податкового кредиту з ПДВ!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1103 рази
- Подякували: 2360 разів
В каком виде повідомили?svitlass писав:ситуація трішки не по темі
з дпі повідомили про розбіжність по ПДВ за 09/2014 , фірма з Алчевська показала по нашому п/п ПК.
розбіжності відпрацьовую систематично, так як маємо бюдж відшкодування
фірму з Алчевська взагалі не знаємо, коштів від них не отримували, нічого не відгружали. "Лівих" доків не видаєм
коли податківець заходить до них в дод 5,то бачить ПЗ=0, ПК= декілька ПН з різних регіонів, цікаво, що суми пдв по них біля 10 тис, але не більше
це що підстава? #impossibl
знайшли в неті інф-цію про них, дзвонимо - "це домашній телефон і ніякої інформації про фірму не маємо"
шо делать?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
поки що по телефону, завтра йду на зустріч на вищому рівні
Розумієте, питання не в тому як повідомили, чи заставляють зняти і т.д.
для нас є нормою реагувати на дзвінки їхні, якщо в нас розбіжності будуть більше 10%, то нам заріжуть бюдж відшкодування
Мене зацікавила взагалі розбіжність з п/п, якого в мене навіть в контрагентах не було. коштів не переводили - виписки, відвантажити в вересні в зону АТО ми теж не могли
в мене варіанти. 1- помилка в ІПН (можна би вияснити з бухом, якби його знайти), або 2-якась лєва контора пише на нас липове зобов'язання
мені цікавить, а тих містах, типу Алчевська ще працюють п/п?
для нас є нормою реагувати на дзвінки їхні, якщо в нас розбіжності будуть більше 10%, то нам заріжуть бюдж відшкодування
Мене зацікавила взагалі розбіжність з п/п, якого в мене навіть в контрагентах не було. коштів не переводили - виписки, відвантажити в вересні в зону АТО ми теж не могли
в мене варіанти. 1- помилка в ІПН (можна би вияснити з бухом, якби його знайти), або 2-якась лєва контора пише на нас липове зобов'язання
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Да ситуация очень интересная, хочется надеяться что это ошибка. Предприятия в зоне АТО работают, по крайней мере некоторыеsvitlass писав:поки що по телефону, завтра йду на зустріч на вищому рівні