А як така ситуація могла виникнути з не бюджетною організацією? Адже тут фішка в тому, що перша (і остання) "подія" відбувається при оплаті, тому і на ПДВ попадаємо по оплаті. В разі зі звичайними підприємствами платити з сум, які надійшли після реєстрації не треба (якщо акт було підписано ДО реєстрації).Ир4ик писав:У меня была подобная ситуация, но с небюджетниками, подписывали доп.соглашение. Не знаю, бюджетная организация пойдет ли на это.
Оплата за послуги, після реєстрації ПДВ.
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Возможно при проверке КРУ. Ведь в договорной цене Вы указывали суммы без НДС, потом на остаток 10 тыс. выписываете НН, где база уже не 10, а 8,3, т.е. как-бы завышена договорная цена.Іріша писав:А якщо я залишу ціну договору без змін, а з залишку (при надходженні на мій рахунок) заплачу ПДВ, які це матиме для мене наслідки?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
У меня были необлагаемые операции, которые потом стали облагаемые. Ситуация немного другая, но смысл в сумме договора, НН и оплате.Marlboro писав:А як така ситуація могла виникнути з не бюджетною організацією? Адже тут фішка в тому, що перша (і остання) "подія" відбувається при оплаті, тому і на ПДВ попадаємо по оплаті. В разі зі звичайними підприємствами платити з сум, які надійшли після реєстрації не треба (якщо акт було підписано ДО реєстрації).