Спецрежим НДС с/х
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 103 рази
- Подякували: 1 раз
Доброго дня,скажіть будь ласка, згідно нової декларації зПДВ (скороченої),які рядки декларації сумувати для відображення в звіті пільги 1 ПП???конкретніше мене цікавить, якщо до сплати було 10 тис грн ,іх перерахувала, 50% повернули, відображати всі 10 тис.грн чи лише 5 тис.грн???Дякую.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Сума рядків 13.2 додатка 10 або рядок 18.2 Декларації, адже саме ця сума і є вашою пільгою. У вашому випадку - це 5 тисяч, що надійшли на банківський рахунок 2604 (якщо ви додатково не перераховували кошти для поповнення ліміту). Орієнтуйтесь на рядок 18.2 Декларації і не помилитесь.one--** писав:Доброго дня,скажіть будь ласка, згідно нової декларації зПДВ (скороченої),які рядки декларації сумувати для відображення в звіті пільги 1 ПП???конкретніше мене цікавить, якщо до сплати було 10 тис грн ,іх перерахувала, 50% повернули, відображати всі 10 тис.грн чи лише 5 тис.грн???Дякую.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 21 раз
Помогите Разобраться !!! В марте м-це Мне отписали Товар из двух позицый, но т.к. одного тов. у них на складе по Док. не было, - отписали Другим названием )) Теперь, в апреле м-це, Они делают РК, вроде Всё хорошо - Плюс на Минус, Но!! Я где то читала янв. -февраль..не помню Точно, О Том, что если я внесла эну НН в марте, а в апреле Снимаем РК, То в Марте я уже не имею права на НК и мне прийдётся доплачивать за март в бюджет...А то, что выписана Новая НН, так Она уже идёт а НК апреля)) Помогите пожалуста #help#
-
- Мастер
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 13 разів
Добрый день! а подскажите кому надо сдавать такой отчет 1ПП? впервые слышу о таком... Никогда не сдавала...и не требовали...Мы тоже сг спец режим.voko писав:Сума рядків 13.2 додатка 10 або рядок 18.2 Декларації, адже саме ця сума і є вашою пільгою. У вашому випадку - це 5 тисяч, що надійшли на банківський рахунок 2604 (якщо ви додатково не перераховували кошти для поповнення ліміту). Орієнтуйтесь на рядок 18.2 Декларації і не помилитесь.one--** писав:Доброго дня,скажіть будь ласка, згідно нової декларації зПДВ (скороченої),які рядки декларації сумувати для відображення в звіті пільги 1 ПП???конкретніше мене цікавить, якщо до сплати було 10 тис грн ,іх перерахувала, 50% повернули, відображати всі 10 тис.грн чи лише 5 тис.грн???Дякую.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 2 рази
это звит про суми податкових пыльг каждый квартал нарастающим итогом в налоговуюНатальяСив писав:Добрый день! а подскажите кому надо сдавать такой отчет 1ПП? впервые слышу о таком... Никогда не сдавала...и не требовали...Мы тоже сг спец режим.voko писав:Сума рядків 13.2 додатка 10 або рядок 18.2 Декларації, адже саме ця сума і є вашою пільгою. У вашому випадку - це 5 тисяч, що надійшли на банківський рахунок 2604 (якщо ви додатково не перераховували кошти для поповнення ліміту). Орієнтуйтесь на рядок 18.2 Декларації і не помилитесь.one--** писав:Доброго дня,скажіть будь ласка, згідно нової декларації зПДВ (скороченої),які рядки декларації сумувати для відображення в звіті пільги 1 ПП???конкретніше мене цікавить, якщо до сплати було 10 тис грн ,іх перерахувала, 50% повернули, відображати всі 10 тис.грн чи лише 5 тис.грн???Дякую.
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго дня! Я розумію що ми податковий кредит формуємо на основі податкових накладних, а не РК , РК це коректировка до податкової накладної яка включена в березень все за законом коригування ви провели до податкової за березень , і до чого тут квітень, в квітні навіть додаток 1 не заповнюється якщо РК +/- = 0Алька@@@@ писав:Помогите Разобраться !!! В марте м-це Мне отписали Товар из двух позицый, но т.к. одного тов. у них на складе по Док. не было, - отписали Другим названием )) Теперь, в апреле м-це, Они делают РК, вроде Всё хорошо - Плюс на Минус, Но!! Я где то читала янв. -февраль..не помню Точно, О Том, что если я внесла эну НН в марте, а в апреле Снимаем РК, То в Марте я уже не имею права на НК и мне прийдётся доплачивать за март в бюджет...А то, что выписана Новая НН, так Она уже идёт а НК апреля)) Помогите пожалуста #help#
Якщо щось знайдете де читали викладіть будь ласка
-
- Гений
Я вибачаюсь не по темі , просто позаздрила Вам як-же Вам із податкової повезло , нас за кожну буковку бажають " використати в користь держави"ДианаДиана писав:это звит про суми податкових пыльг каждый квартал нарастающим итогом в налоговуюНатальяСив писав:Добрый день! а подскажите кому надо сдавать такой отчет 1ПП? впервые слышу о таком... Никогда не сдавала...и не требовали...Мы тоже сг спец режим.voko писав: Сума рядків 13.2 додатка 10 або рядок 18.2 Декларації, адже саме ця сума і є вашою пільгою. У вашому випадку - це 5 тисяч, що надійшли на банківський рахунок 2604 (якщо ви додатково не перераховували кошти для поповнення ліміту). Орієнтуйтесь на рядок 18.2 Декларації і не помилитесь.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 13 разів
Просто у нас к уплате пока не возникало НДС...так как новое предприятие...строка 24 всегда была...вот и интересуюсь...так как скоро уже выползет, что платить надо будет)Бабушка писав:Я вибачаюсь не по темі , просто позаздрила Вам як-же Вам із податкової повезло , нас за кожну буковку бажають " використати в користь держави"ДианаДиана писав:это звит про суми податкових пыльг каждый квартал нарастающим итогом в налоговуюНатальяСив писав: Добрый день! а подскажите кому надо сдавать такой отчет 1ПП? впервые слышу о таком... Никогда не сдавала...и не требовали...Мы тоже сг спец режим.
-
- Гений
Доброго ранку! 31.05.2016р визначено останній день подання державному реєстратору за місцезнаходженням реєстраційної справи фінансової звітності за 2015 рік , мабудь я знову щось пропустила в нашому законодавстві , но я про це подання перший раз чую А ВИ? "Баланс Агро" № 17 від 04.05.2016р
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Була така фішка, вже давно, я навіть розпитував нашого районного держреєстратора. Була відповідь: я вам повідомлю, якщо треба буде здавати 1-м і 2-м. Більше це питання не виникало. Не звертайте уваги.Бабушка писав:Доброго ранку! 31.05.2016р визначено останній день подання державному реєстратору за місцезнаходженням реєстраційної справи фінансової звітності за 2015 рік , мабудь я знову щось пропустила в нашому законодавстві , но я про це подання перший раз чую А ВИ? "Баланс Агро" № 17 від 04.05.2016р