fgrubin писав:Отримав лист від податкової, в якому мене повідомляють, що моє ФГ потрапило в перелік суб'єктів господарювання - виробників с/г продукції, які перебувають на спецрежимі, в яких сума придбання товарів в травні - червні у 1,5 рази менша продажу від суми продажу у червні, що засвідчує ризики неправомірного формування виробниками с/г продукції ймовірного податкового кредиту за червень 2016.
У зв'язку з цим мене просять надати пояснення та їх документальні підтвердження стосовно господарських відносин за червень 2016 року.
Ну не дурня? Для чого папір витрачати? Ми вже надавали інфу про залишки продукції на початок року, декларації кожен місяць подаємо, хіба важко зробити висновки на підставі цього?
В мене аж до липня взагалі податкового зобовязання не було-одні кредити і ніяких поясень ніхто не вимагав .бо в районні інспекції люди трохи розуміють специфіку сільгоспвиробництва. Якщо у вашій податковій невігласи то опишіть їм специфіку с-г виробництва А фото листа можна викласти в https://www.facebook.com/groups/1630640863839548/ Хай вся країна посміється які кадри у фіскальній службі і чим займаються .можливо скоріше їх скоротять.
Доброго дня! а в мене податківці в пільги вимагають щоб код бюджетної класифікації поставила 14010100 , наче цей код виключений із класифікації ?, я поставила 14060100 кажуть теж неправильно . А перед цим звітом я розбивала і подавала на інші культури 14060900 а на зернові,технічні 14061000 сказали не вірно .
Скажіть люди добрі що їм поставити ???
fgrubin писав:Отримав лист від податкової, в якому мене повідомляють, що моє ФГ потрапило в перелік суб'єктів господарювання - виробників с/г продукції, які перебувають на спецрежимі, в яких сума придбання товарів в травні - червні у 1,5 рази менша продажу від суми продажу у червні, що засвідчує ризики неправомірного формування виробниками с/г продукції ймовірного податкового кредиту за червень 2016.
У зв'язку з цим мене просять надати пояснення та їх документальні підтвердження стосовно господарських відносин за червень 2016 року.
Ну не дурня? Для чого папір витрачати? Ми вже надавали інфу про залишки продукції на початок року, декларації кожен місяць подаємо, хіба важко зробити висновки на підставі цього?
В мене аж до липня взагалі податкового зобовязання не було-одні кредити і ніяких поясень ніхто не вимагав .бо в районні інспекції люди трохи розуміють специфіку сільгоспвиробництва. Якщо у вашій податковій невігласи то опишіть їм специфіку с-г виробництва А фото листа можна викласти в https://www.facebook.com/groups/1630640863839548/ Хай вся країна посміється які кадри у фіскальній службі і чим займаються .можливо скоріше їх скоротять.
Згодна все залежить від людей які працюють в податковій в їх обовязки входить робить цей аналіз без нашого відома і якщо найдуть які-то розбіжності то тоді і подавати запит ,на жаль ці люди не вміють і не бажають працювати а все привикли отримувати за наш рахунок , в нашому відділенні тих інспекторів які дійсно щось знали і працювали скоротили короче звільнили ,а залишились самі розумієте хто
Бабушка писав:Доброго дня! а в мене податківці в пільги вимагають щоб код бюджетної класифікації поставила 14010100 , наче цей код виключений із класифікації ?, я поставила 14060100 кажуть теж неправильно . А перед цим звітом я розбивала і подавала на інші культури 14060900 а на зернові,технічні 14061000 сказали не вірно .
Татьяна 85 писав:Добрый день. Подскажите, раньше всегда выдавали пшеницу в счет арендной платы за паи по цене чуть выше чем сложившаяся себест. в текущем году, закрепляли цену Приказом по предприятию, прошли проверку без претензий по этому вопросу. Договора аренды с пайщиками содержат только формулировку "Не меньше чем 3% от денежной оценки земли", отдельно оговорено кол-во продукции, в договорах оно не прописано, выдавая продукцией даже по себест. мы платим больше чем 3%. А в этом году ст. 188.1 "База оподаткуавння операцій з постачання товарів/послуг визначається з їх договірної вартості....для самостійно виготовлених товарів/послуг не може бути нижче звичайних цін". Что считать рыночной ценой ? Можно ли в этом году ориентироваться на себестоимость продукции, диапазон же рыночных цен при реализации сторонним организациям крупными партиями безнал. выше себестоимости, такую цену нельзя сравнивать с ценой при выдачей продукции на паи. Помогите разобраться, заранее спасибо!!!
Щоб не мати проблему з податковими органами (то ціна їм не підходить ,то ПДФО ) офіційно виплачуйте готівкою. Цим способом можна вбити двох зайців .не мати проблем з податківцями і мати готівку для неофіційних операцій.
Бабушка писав:Доброго дня! а в мене податківці в пільги вимагають щоб код бюджетної класифікації поставила 14010100 , наче цей код виключений із класифікації ?, я поставила 14060100 кажуть теж неправильно . А перед цим звітом я розбивала і подавала на інші культури 14060900 а на зернові,технічні 14061000 сказали не вірно .
14010450
Неправильно спитала ,я мала на увазі перший стопчик : код податку,збору
14010450
Неправильно спитала ,я мала на увазі перший стопчик : код податку,збору
У моїй податковій вимагають такі дані:
Перший стовпчик - 14010160
Другий стовпчик - Суми ПДВ, що залишаються в розпорядженні с-г виробників
Третій стовпчик - 14010450
Четвертий стовпчик - Згідно із спеціальним режимом оподаткування сума податку на додану вартість, нарахована сільськогосподарським підприємством (суб’єкт спеціального режиму, який провадить діяльність у сфері сільського господарства) на вартість поставлених ним сільськогосподарських товарів/послуг, не підлягає сплаті до бюджету та повністю залишається в розпорядженні такого сільськогосподарського підприємства для відшкодування суми податку, сплаченої (нарахованої) постачальнику на вартість виробничих факторів, за рахунок яких сформовано податковий кредит, а за наявності залишку такої суми податку - для інших виробничих цілей
Одного разу змудрував по-своєму, то зателефонували і вимагали здати Звітний новий.
Четвертий стовпчик - Згідно із спеціальним режимом оподаткування сума податку на додану вартість, нарахована сільськогосподарським підприємством (суб’єкт спеціального режиму, який провадить діяльність у сфері сільського господарства) на вартість поставлених ним сільськогосподарських товарів/послуг, не підлягає сплаті до бюджету та повністю залишається в розпорядженні такого сільськогосподарського підприємства для відшкодування суми податку, сплаченої (нарахованої) постачальнику на вартість виробничих факторів, за рахунок яких сформовано податковий кредит, а за наявності залишку такої суми податку - для інших виробничих цілей
Явно нам таке не підходить за логікою, адже ПДВ, що нараховане на вартість поставлених товарів, нам залишається не повністю, а наприклад, 15 %.
Добрий день! Потребую консультації, допоможіть, будь ласка: Куди подавати Декларацію про обсяги зберігання зерна за станом на 01.08.16р. (територіальні органи Держінспекції с/г ліквідовано за постановою КМУ № 447 від 30.06.15р., вони ще виконують свої функції??) і як заповнювати графу "Вид зернових ресурсів"? Раніше бухгалтер в цій графі писала "зберігання", так правильно? Вирощуємо жито, кукурудзу, соняшник.
Юлия11 писав:Добрий день! Потребую консультації, допоможіть, будь ласка: Куди подавати Декларацію про обсяги зберігання зерна за станом на 01.08.16р. (територіальні органи Держінспекції с/г ліквідовано за постановою КМУ № 447 від 30.06.15р., вони ще виконують свої функції??) і як заповнювати графу "Вид зернових ресурсів"? Раніше бухгалтер в цій графі писала "зберігання", так правильно? Вирощуємо жито, кукурудзу, соняшник.
В названій графі пишу- зерно. В нашому районі цим займається насінева інспекція.