Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
O_range
Гений
Гений
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 225 разів

Повідомлення O_range »

Бабушка писав:Доброго дня ! Я так і незрозуміла , сидимо чекаємо чого , в мене на сьогодні лютневий кредит неураховується в формулі , а що потрібно зробити щоб зарахували ?
Може хто знає ? я нуль повний , для загальників розяснення є , в додатку 2 відобразити в любому місяці, а ми додатку 2 не подаємо правильно я розумію ?
хто має хоча б яку інформацію , відгукніться!!!
все по той причине, что к с/х декларации Д2 не подают
11. Додатки 2, 3, 4 подаються лише до декларації 0110 (п. 11 Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість
№ 966
у нас такая же ситуация, и к сожалению накопленный до 01.02.15 г. НК в сх-деке в формулу пока что не затянешь.
Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)

fgr123
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення fgr123 »

Бабушка писав:Доброго дня ! Я так і незрозуміла , сидимо чекаємо чого , в мене на сьогодні лютневий кредит неураховується в формулі , а що потрібно зробити щоб зарахували ?
Може хто знає ? я нуль повний , для загальників розяснення є , в додатку 2 відобразити в любому місяці, а ми додатку 2 не подаємо правильно я розумію ?
хто має хоча б яку інформацію , відгукніться!!!
чекаємо поки про нас згадають можновладці. у мене така сама ситуація, накладні не реєструються у формулі мінус - не враховане відємне значення яке тягнеться з лютого 2015р. (операції по спецрежиму ПДВ) уточненку декларації без Д2 пробували подавати - нічого не змінюється : від'ємне не зараховується у формулу, але УР приймається. Потрібно щоб хоч щось прийняли депутати до 15.07.2015р по цьому питанню. Останні новини://www.facebook.com/groups/1630640863839548/

НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

Тоже читаю про митинги. Планируем ехать. Хотя до этого ни разу не участвовали ни в каких митингах. Наверное уже довели.............КРИК ДУШИ,,,,,,,,,,,,,,.

one--**
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення one--** »

Доброго дня!Поповняю ел. рахунок казначейства, що пишемо в призначені платежу? ЄДРПОУ-?

O_range
Гений
Гений

Повідомлення O_range »

one--** писав:Доброго дня!Поповняю ел. рахунок казначейства, що пишемо в призначені платежу? ЄДРПОУ-?
смотрите здесь http://www.vobu.com.ua/rus/news/view/40839
Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)

one--**
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення one--** »

Підкажіть будь ласка,сума податку , на яку платник може зареєструвати ПН по декларації і по витягу має співпадати? якщо в скороченій декларації в мене по 24 стояла сума а у витязі по стану рахунку мінус....тепер потрібно все зрівняти? тобто, декларацію заповнювати як завжди,чи підтягувати під витяг!!?

O_range
Гений
Гений

Повідомлення O_range »

one--** писав:Підкажіть будь ласка,сума податку , на яку платник може зареєструвати ПН по декларації і по витягу має співпадати? якщо в скороченій декларації в мене по 24 стояла сума а у витязі по стану рахунку мінус....тепер потрібно все зрівняти? тобто, декларацію заповнювати як завжди,чи підтягувати під витяг!!?
сума на казначейской счету, итог по формуле и данные по деке могут отличаться. особенно если это спецрежимщик (они не подтягивали в формулу стр. 24 с январской деки)

one--**
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення one--** »

дякую за відповідь, тобто декларацію за червень 2015 подавати також з січневим мінусом ?а згідно чого вони повернуть на спец рахунок,кошти які я вже зарахувала, щоб зареєструвати ПН? не можу зрозуміти цю іхню систему..((

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

Доброго дня ! Підскажіть будь ласка це буде правильним заповненням податкової декларації (спецрежимник)
рядок 22 = 136502
рядок 22.1 квадратик 110429 без квадратика 26073
рядок 24 = 26073

НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

Добрый день! не знаю где спросить, решила тут: у нас намечается собственная переработка молока на кефир, сыры, сметану, масло. Может кто-то подскажет как у бухгалтерском учете все это реализовать? Может какие то подборочки на эту тему у кого то есть? а то в этом вообще полный нуль. Очень нужна помощь!!!

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”