Подайте в медке информационную довидку J1302301 "Запит про отримання реквізитів електронного рахунку та інформації про залишок коштів на такому рахунку ", в этом запите поставьте галочку "По усіх відкритих рахунках" и в ответ получите все свои номера счетов.Юлия11 писав:Добрий день! Буду перший раз перераховувати кошти по ПДВ для того, щоб зареєструвати ПН по продажу зерна, т.я. не вистачає реєстраційного ліміту. Які мої дії, підкажіть, будь ласка. Де шукати реквізити р/рахунку (в Медоку інформації не знаходжу- працюю не з початку року (читала, що повинні були на початку року прийти кожному підприємству електронні повідомлення) і що робити, коли перерахую на цей рахунок кошти. Чекати квитанцію в той же день чи на наступний? Якісь довідки потрібно подавати чи звітувати до податкової з цього приводу (крім декларації з ПДВ за місяць)? Дякую
Когда пополните электронный счет налоговую не нужно уведомлять. После пополнение соответствующего счета по пропорции 85% на 15% (если это зерно), деньги распределятся автоматически, на основной электронный счет уйдет 85%, а к вам на банковский спец счет вернуться 15% или в тот же день, или на следующий.