Спецрежим НДС с/х
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Ні, нема змін. Цікаво, що в електронному кабінеті я бачу в реєстрі тразакцій, що гроші на 3752 перераховані.Nataska писав:У Вас лимит так и не увеличился?
Звонив два рази на "гарячу" лінію ДФС, кажуть чекайте, не ви один такий, в нас система працює автоматично.
Але мабуть там транзитний сервер стоїть)))))
А гроші вчора перераховував з Привата))))
-
- Оракул
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
Вы случайно не знаете, какой график работы этой системы завтра, послезавтра? У меня срок регистрации истекает 31.12. Но что-то я сомневаюсь, что 31 будет что-то работать, если сейча такое происходит. Сумма для нас огромная #g_cray2# Куда звонить? Что делать?fgrubin писав:Ні, нема змін. Цікаво, що в електронному кабінеті я бачу в реєстрі тразакцій, що гроші на 3752 перераховані.Nataska писав:У Вас лимит так и не увеличился?
Звонив два рази на "гарячу" лінію ДФС, кажуть чекайте, не ви один такий, в нас система працює автоматично.
Але мабуть там транзитний сервер стоїть)))))
А гроші вчора перераховував з Привата))))
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
У мене мало практики в реєстрації накладних, бо продаємо своє зерно лише декілька разів на рік, а відповідно податкових накладних не багато. Раніше таких проблем не було. А от зараз від реєстрації залежить, чи оплатить мені Нібулон за продану сою 100 % до Нового року, чи тільки 80 %.
Вирішив продати всю сою, поки є можливість скористатись пільгою 50 %. В моєму випадку ця пільга складе десь 800 грн. на тонні, а тенденції на ринку такі, що не видно перспективи для росту ціни на таку суму у найближчі місяці і навіть можлива девальвація мало буде впливати на ситуацію.
А який графік роботи може бути у автоматичної системи окрім цілодобової?
А ви не намагались відправити податкову накладну на реєстрацію?
Який взагалі порядок реєстрації, потрібно відправляти лише після того, як ліміт з'явится чи можна відправити раніше? Бо я не відправляв свою, чекаю коли ліміт буде, а може треба відправити і система спрацює, бо гроші таки ж дійшли на 3752?
Вирішив продати всю сою, поки є можливість скористатись пільгою 50 %. В моєму випадку ця пільга складе десь 800 грн. на тонні, а тенденції на ринку такі, що не видно перспективи для росту ціни на таку суму у найближчі місяці і навіть можлива девальвація мало буде впливати на ситуацію.
Який взагалі порядок реєстрації, потрібно відправляти лише після того, як ліміт з'явится чи можна відправити раніше? Бо я не відправляв свою, чекаю коли ліміт буде, а може треба відправити і система спрацює, бо гроші таки ж дійшли на 3752?
-
- Оракул
Ми теж продаємо зерно кілька разів на рік, і теж вирішили все продати до Нового року, щоб пороздавати борги та закупитися трохи на наступний рік. Мені 20%, як і Вам, зернотрейдери оплачуюють лише після реєстрації податкової накладної. І от залишилася остання податкова накладна, до того ж на саму велику суму із тих, що були. Термін реєстрації спливає 31.12. Я, не дочікуючись останнього дня, на 12-ий день кидаю гроші, щоб збільшити ліміт і закрити це питання. І от халепа!!!!!! Дзвонила інспектору, вона нічим допомогти не може, каже - чекайте. А скільки чекати, ніхто не знає.fgrubin писав:У мене мало практики в реєстрації накладних, бо продаємо своє зерно лише декілька разів на рік, а відповідно податкових накладних не багато. Раніше таких проблем не було. А от зараз від реєстрації залежить, чи оплатить мені Нібулон за продану сою 100 % до Нового року, чи тільки 80 %.
Я намагалась відправити податкову на реєстрацію, думала, може ліміт не збільшився, але система пропустить, адже ці кошти там видно. АЛЕ НІ#g_cray2# Не прийнято, не вистачає ліміту.
-
- Оракул
Зрозуміло, значить, якщо я відправила учора о 10.45 з Аваля, до вечора кошти теж уже були на акумуляційному рахунку, то ліміт мені збільшіться лише завтра. Ще цілі сутки переживань. От тобі і передноворічний настрій #g_cray#fgrubin писав:27 грудня в обідній час, з Привата, до вечора вже були кошти на акумуляційному рахунку в Авалі.