А вы попробуйте кинуть ПН на регистрацию. СЕА иногда вот так глючит , у меня такое было тоже, что деньги кинула, а лимит не поднялся, а ПН отправила на регистрацию и она лягла в ЕРПН, хотя лимит стоял в тот момент на месте, позже только в выписке все выровнялось.Nataska писав:Вы случайно не знаете, какой график работы этой системы завтра, послезавтра? У меня срок регистрации истекает 31.12. Но что-то я сомневаюсь, что 31 будет что-то работать, если сейча такое происходит. Сумма для нас огромная #g_cray2# Куда звонить? Что делать?fgrubin писав:Ні, нема змін. Цікаво, що в електронному кабінеті я бачу в реєстрі тразакцій, що гроші на 3752 перераховані.Nataska писав:У Вас лимит так и не увеличился?
Звонив два рази на "гарячу" лінію ДФС, кажуть чекайте, не ви один такий, в нас система працює автоматично.
Але мабуть там транзитний сервер стоїть)))))
А гроші вчора перераховував з Привата))))
Спецрежим НДС с/х
-
- Мастер
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 11 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Nataska писав:Я намагалась відправити податкову на реєстрацію, думала, може ліміт не збільшився, але система пропустить, адже ці кошти там видно. АЛЕ НІ#g_cray2# Не прийнято, не вистачає ліміту.
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
fgrubin писав:Nataska писав:Я намагалась відправити податкову на реєстрацію, думала, може ліміт не збільшився, але система пропустить, адже ці кошти там видно. АЛЕ НІ#g_cray2# Не прийнято, не вистачає ліміту.
Чекайте нам дві доби йшли кошти.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
Буду чекати, нічого іншого не залишається. Надіюсь, завтра ліміт збільшиться і система буде нормально працювати у передноворічні дні. Але ж 100%-ої впевненості всеодно нема. Отак і працюємо. Авось повезе
Бувають моменти, коли надієшься на постачальників, що вони зареєструють свої податкові і не кидаєш власні кошти. Раніше з цим проблем не було. А тепер на це не можна надіятись, адже якщо кинеш кошти для збільшення ліміту в останній день або, навіть, на 14-ий - всеодно не встигнеш вчасно зареєструвати.
На скільки нас вистачить працювати в таких умовах невизначеності???
Бувають моменти, коли надієшься на постачальників, що вони зареєструють свої податкові і не кидаєш власні кошти. Раніше з цим проблем не було. А тепер на це не можна надіятись, адже якщо кинеш кошти для збільшення ліміту в останній день або, навіть, на 14-ий - всеодно не встигнеш вчасно зареєструвати.
На скільки нас вистачить працювати в таких умовах невизначеності???
-
- Оракул
- Дякував (ла): 45 разів
- Подякували: 37 разів
Спустя 2 доби ліміт збільшився і мені нарешті вдалося зареєструвати податкову #g_dance# #yahoo# #g_crazy#chudo писав:fgrubin писав:Nataska писав:Я намагалась відправити податкову на реєстрацію, думала, може ліміт не збільшився, але система пропустить, адже ці кошти там видно. АЛЕ НІ#g_cray2# Не прийнято, не вистачає ліміту.
Чекайте нам дві доби йшли кошти.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Зареєстрував, а Нібулон проплатив усі 100 %.#smile3#fgrubin писав:А от зараз від реєстрації залежить, чи оплатить мені Нібулон за продану сою 100 % до Нового року, чи тільки 80 %.
Вирішив продати всю сою, поки є можливість скористатись пільгою 50 %.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
Вот спасибо, что вы нас просветили)))drpatso писав:Тему можно закрывать. С 01.01.17 спецрежим отменен.
Но к сожалению, эпопея со спецрежимом еще будет длиться не один месяц (переходные операции, возвраты и т.п.)
И вопрос по теме. Главная налоговая разослала на области письмо о порядке перерегистрации субъектов спецрежима на общую систему. Там написано, что "датою виключення сільгосппідприємства із реєстру суб'єктів оподаткування та датою, з якої сільгосппідприємство вважається платником ПДВ на загальних підствах, є 1 січня 2017 року."
Что думаете по этому поводу? Кого перевели уже на общую систему? И как в таком случае быть с регистрацией в январе НН, выписанных декабрем 16 года? Они пойдут в общую декларацию?
И еще, заявления вас заставляли подавать на перерегистрацию?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Ще не всі інспектори оговтались від святкування, але чергова дівчинка у податковій відповіла, що переведення зі спецрежиму ПДВ відбудеться автоматично. Цікаво, чи свідоцтва спецрежимні теж залишать автоматично, чи примусять здати та замінять на інші.