Ви оптиміст #good#fgrubin писав:Для того, щоб вони продовжували функціонувати, а інакше сенсу не було. Почекаємо закінчення святкування нового року)))))Kassy79 писав: Хоча навіщо тоді було вносити зміни до ПКУ...
Спецрежим НДС с/х
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
Sergey75 писав:Схоже, що для ДКУ постанови КМУ важливіші ніж положення ПКУ.fgrubin писав:Татьяна Т. писав:Добрый день. отправила НДС за декабрь 2016 г., Деньги вернулись. Похоже, счет закрыт. Куда платить? "Повернено док 98 вiд 03/01/17 Уточнiть реквiзити отримувача 37546100060172 Казначейство України (ел.адм.подат.) *;101; ПДВ за грудень 2016 р."Татьяна Т. писав: Звонила в налоговую, до 15 января 2017 г. можно регистрировать декабрьские спец.накладные, но регистрационный лимит пополнять уже на счет 3751Згідно прийнятим змінам до ПК, додаткові електронні рахунки спецрежимників (3753,3754....) закриються з дня, наступного за граничним терміном сплати податкових зобов’язань за грудень 2016 року. А отже логічно, що вони повинні функціонувати в звичайному режимі, так як і до 1 січня.Kassy79 писав: То есть на додаткові рахунки уже ничего перечислять нельзя и спецрежимный НДС за декабрь нужно самим распределять и перечислять сразу на счет 3751 и на спецсчет в банке...
Так все таки як вірно сплачувати ПДВ? На гарячій лінії чують питання і відключаються, інспектор також нічого не знає.
-
- Просвещенный
Для поповнення реєстраційного ліміту кошти перераховувати на рахунок 3751. Після здачі спецрежимної декларації кошти, які повинні надійти до державного бюджету перераховувати з поточного рахунка на електронний рахунок; на спеціальний рахунок – з поточного рахунка на спеціальний рахунок.chudo писав: Так все таки як вірно сплачувати ПДВ? На гарячій лінії чують питання і відключаються, інспектор також нічого не знає.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Kassy79 писав:Для поповнення реєстраційного ліміту кошти перераховувати на рахунок 3751. Після здачі спецрежимної декларації кошти, які повинні надійти до державного бюджету перераховувати з поточного рахунка на електронний рахунок; на спеціальний рахунок – з поточного рахунка на спеціальний рахунок.chudo писав: Так все таки як вірно сплачувати ПДВ? На гарячій лінії чують питання і відключаються, інспектор також нічого не знає.
Ми надали с/г послуги, гроші нам перерахують пізніше. Якщо мені треба зареєструвати ПН на с/г послуги (ПДВ 30 000), то всю суму 30 000 перерахувати на 3751 (ліміту немає)? А по результатам спецдекларації за грудень ще перерахувати на спец. рахунок 15000 (50%)????#wall#
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 41 раз
#rtfm#
От і в мене до цієї схеми питання, ми тоді сплатемо ПДВ всі 150%, так виходить#g_mad# ? Казначейство не знає, гаряча лінія також, рахунок 3753 перевірили він вікритий.#help# #dntknw# А який номерпостанови КМУ, що згадували в попередніх повідомленнях. #rtfm#
Юлия11 писав:Kassy79 писав:Для поповнення реєстраційного ліміту кошти перераховувати на рахунок 3751. Після здачі спецрежимної декларації кошти, які повинні надійти до державного бюджету перераховувати з поточного рахунка на електронний рахунок; на спеціальний рахунок – з поточного рахунка на спеціальний рахунок.chudo писав: Так все таки як вірно сплачувати ПДВ? На гарячій лінії чують питання і відключаються, інспектор також нічого не знає.
Ми надали с/г послуги, гроші нам перерахують пізніше. Якщо мені треба зареєструвати ПН на с/г послуги (ПДВ 30 000), то всю суму 30 000 перерахувати на 3751 (ліміту немає)? А по результатам спецдекларації за грудень ще перерахувати на спец. рахунок 15000 (50%)????#wall#
От і в мене до цієї схеми питання, ми тоді сплатемо ПДВ всі 150%, так виходить#g_mad# ? Казначейство не знає, гаряча лінія також, рахунок 3753 перевірили він вікритий.#help# #dntknw# А який номерпостанови КМУ, що згадували в попередніх повідомленнях. #rtfm#
-
- Просвещенный
От такий прощальний подарунок зробили спецрежимникам(((Юлия11 писав:Ми надали с/г послуги, гроші нам перерахують пізніше. Якщо мені треба зареєструвати ПН на с/г послуги (ПДВ 30 000), то всю суму 30 000 перерахувати на 3751 (ліміту немає)? А по результатам спецдекларації за грудень ще перерахувати на спец. рахунок 15000 (50%)????#wall#
Може-таки одумаються... Хоча у мене на це надії немає
-
- Просвещенный
від 16.10.14 р. № 569chudo писав:От і в мене до цієї схеми питання, ми тоді сплатемо ПДВ всі 150%, так виходить#g_mad# ? Казначейство не знає, гаряча лінія також, рахунок 3753 перевірили він вікритий.#help# #dntknw# А який номерпостанови КМУ, що згадували в попередніх повідомленнях. #rtfm#