Sergey75 писав: Це просто прекрасно. Але... це не 100 грн, і навіть не 1 000 000. Телефонували в одну з ДПІ Житомирської області.
Ніяких вказівок стовно "якось нового порядку" немає, ніхто нічого не знає. Суму ПДВ відправив для поповнення на 3753 ще раз. Чекаю....
Почитайте п. 28 Порядку, затвердженого постановою КМУ від 16.10.14 р. № 569...
Ще є №11 від 12.01.2011 р. Одним словом пока чекаємо, ну і поповнення поки що звісно через 3751
Юлия11 писав:Ми надали с/г послуги, гроші нам перерахують пізніше. Якщо мені треба зареєструвати ПН на с/г послуги (ПДВ 30 000), то всю суму 30 000 перерахувати на 3751 (ліміту немає)? А по результатам спецдекларації за грудень ще перерахувати на спец. рахунок 15000 (50%)????#wall#
От такий прощальний подарунок зробили спецрежимникам(((
Може-таки одумаються... Хоча у мене на це надії немає
Оце "здивую" керівництво... Скажіть, будь ласка, де це прописано в законодавстві, дайте, будь ласка, ссилку
Юлия11 писав:Оце "здивую" керівництво... Скажіть, будь ласка, де це прописано в законодавстві, дайте, будь ласка, ссилку
Про те, що додаткові рахунки закриють з 1 січня ніде не написано. Навпаки, в ПКУ внесли зміни, згідно яких ці рахунки закриють не раніше 31 січня.
І професійні видання (наприклад Баланс-Агро) писали, що в січні ще можна буде перераховувати кошти на додаткові рахунки. Та воно і повинно було так бути згідно ПКУ, але ДКУ чи ДФС вирішили по-своєму(((
Щось подібне тому, що зараз відбувається, я підозрювала після прочитання п. 28 постанови № 569. Але після того, як внесли зміни до ПКУ, була впевнена, що ця норма постанови не буде працювати. А воно он як вийшло...
Юлия11 писав:Оце "здивую" керівництво... Скажіть, будь ласка, де це прописано в законодавстві, дайте, будь ласка, ссилку
Про те, що додаткові рахунки закриють з 1 січня ніде не написано. Навпаки, в ПКУ внесли зміни, згідно яких ці рахунки закриють не раніше 31 січня.
Щось подібне тому, що зараз відбувається, я підозрювала після прочитання п. 28 постанови № 569. Але після того, як внесли зміни до ПКУ, була впевнена, що ця норма постанови не буде працювати. А воно он як вийшло...
Тобто конкретно в законодавстві питання не врегульовано, а по факту маємо те, що маємо.
А реєстраційний ліміт не поповниться на 30 000, якщо я перерахую 15000,00 на 3751 і 15000,00 на 2604?
Юлия11 писав:Так уже точно-точно на 3753 не перераховуються гроші, повертаються назад? Чи комусь вдалося перерахувати все-таки за грудень в січні на 3753...
Ні не поповнюються, було три спроби. Гаряча лінія тільки приймає заяви-повідомлення, сказали ми довели до відома керівництво. Але що робити з простроченими податковими. Оце так подарунок!!!#hunter#
Вони б ще сказали, що у зв'язку з втратою чинності з 1 січня 2017 року статті 209 Податкового кодексу України, нам потрібно подавати загальну декларацію за грудень і сплатити увесь ПДВ в бюджет))))