Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
elen1962
Гений
Гений
Дякував (ла): 175 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення elen1962 »

Добрый вечер, коллеги! При регистрации налоговой накладной выдало такую же ошибку, как выше :Документ не може бути прийнятий - Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України. Ну и при чем здесь пункт 48 -цитата? Проверила все: после / ничего не ставила, УКТ ЗЕД - есть. Что не так ?

Sergey75
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Sergey75 »

elen1962 писав:Добрый вечер, коллеги! При регистрации налоговой накладной выдало такую же ошибку, как выше :Документ не може бути прийнятий - Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України. Ну и при чем здесь пункт 48 -цитата? Проверила все: после / ничего не ставила, УКТ ЗЕД - есть. Что не так ?
Сьогодні податкові накладні за грудень по с.-г. діяльності (№100/2/) зареєстрував, а при спробі реєстрації за грудень звичайної податкової не по с.-г. діяльності :
"Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України.
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронної звітності" ДФС України, версія 2.2.10.15".
Цирк.

Olga_meriva
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Olga_meriva »

в мене та ж ситуація по с/г діяльності зареєструвала, а не с/г "Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України"

Lesja 75
УченикУченик

Повідомлення Lesja 75 »

Аналогичная ситуация: Простая /не с/х/ накладная не регистрируется: Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України. Кто знает, почему?

ins_del
УченикУченик

Повідомлення ins_del »

Такаж сама ситуація по не с/г "Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України".

Денис Тарасюк
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Денис Тарасюк »

Така ж проблема. Не реєструються податкові накладні, які виписуються для відображення зобов'язань за загальною декларацією. Це, що ви скинули і все, що я знайшов в інтернеті з цього приводу, - це все про спеціальний режим оподаткування.
Сьогодні хотів зареєструвати податкові накладні за 31 грудня 2016 року, так сказати, останні в 2016 році.
Мав 1 податкову накладну на послуги тракторних робіт (тобто, послуги стосуються сільського господарства, отже ПДВ нараховується за правилами спеціального режиму оподаткування).
Вона зареєструвалася, номер ПН 3/2 (/2 - ознака спецрежимника ПДВ)
А от наступні накладні - за загальними правилами оподаткування ПДВ - не реєструються. Там послуги населенню, перевезення, послуги млина і т.д.
Тобто, раніше реєструвалися, а зараз - ні. Саме загальна декларація і залишається, змін зазнає спецрежим, в чому проблема і що не так - не розумію.

Поки буду шукати рішення (або хтось напише чи пояснить, що саме не так), я оформив все таким чином:
Я скопіював ПН, яка у мене не прийнялися ДФС, проставив номер з ознакою /2 і в мене вони зареєструвалися. В такий спосіб я допущу помилки в нумерації ПН, а не в термінах реєстрації, оскільки сьогодні, 15 січня, - останній день реєстрації. А при складанні декларацій я просто вручну розподілю яка податкова до якої декларації. Тим більше, що податкові накладні виписуються неплатникам ПДВ, перейматися за податковий кредит покупця немає сенсу.
Якось так.

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

[quote=Денис Тарасюк Тим більше, що податкові накладні виписуються неплатникам ПДВ, перейматися за податковий кредит покупця немає сенсу.
[/quote]
То можна було і не поспішати з реєстрацією

chudo
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення chudo »

ins_del писав:Такаж сама ситуація по не с/г "Не дотримано вимоги пункту 48 підрозділу 2 розділу ХХ Перехідних Положень Податкового кодексу України".

З такими помилками повертаються січневі коригування до грудневих податкових с/г.

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Хтось в курсі, додаткові рахунки сьогодні працюють?
Планую сплачувати різницю між ПЗ та ПК по грудневій декларації.

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Доброго дня!

Така ситуація. 30.12.2016р. у мене залишався ліміт для реєстрації ПН близько 5,5тис., учора не змогла зареєструвати РК від ОККО причина відхилення недостатньо ліміту, ліміт -4248грн, тобто з мінусом.
Як таке могло статися?#g_cray2#

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”