Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

Гаряча лінія казначейства, кажуть, що сьогодні шквал дзвінків з приводу блокування рахунків. З приводу можливості розблокування рахунків нічого не знають, але 13 січня розблокування відбулося в другій половині дня. Тому чекаємо :)
Цікаво, а якщо все ж таки розблокують, то що робити будуть ті, хто вже загнав собі кошти на 2604? Адже у випадку функціонування додаткових електронних рахунків, 2604 потрібно поповнювати лише транзитом через додаткові електронні рахунки :)

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

А гаряча лінія ДФС каже, відповіді на даний час нема, але буде в найближчий час.

Денис Тарасюк
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Денис Тарасюк »

fgrubin писав:А гаряча лінія ДФС каже, відповіді на даний час нема, але буде в найближчий час.
Вони в календар дивляться, дату бачили? ))))
Я заплатив зобов'язання за грудень 2016 на 3751, в частині, яка повинна бути сплачена в бюджет, в моєму випадку - це 50%.
"Свою" частину не платив, бо в мене по спец ПДВ переплата велика, податкова сказала, що я можу не кидати.
Я зайшов в електронний кабінет, дійсно, є переплата.
Подивимося, що скажуть податківці.

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

В мене також є переплата, але утворилась вона ще в 2015, а тоді ми ще не мали рахунків 3753, а згідно ж закону в 2016 погашати зобов'язання ми повинні були лише через 3753.
Тобто, нам треба завершити спецрежим саме в такому порядку, як було прописано в законі, а саме через 3753, 3754, 3755.
Якщо ці рахунки розблокують в понеділок, то це буде підтвердженням саме цієї позиції.
Тому я й запитую, а що будуть робити ті, хто закинув на 2604 кошти з поточного, у цьому випадку?

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

А підкажіть, яким чином кошти не проходять з поточного на 3753? Бо я набрав платіжку, банк повідомив, що платіж проведено.
Якщо рахунки заблоковані, то вони потім повертаються?

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Я до понеділка чекати не ризикнула і так дочекала по максимуму. Тому сплатила сьогодні на 3751 та на свій 2604.
Шкода, звичайно, що моїх 15% не збільшать ліміт.
У мене коштів на рахунку більше немає, тому в любому випадку я нічого не робитиму.

А щодо розблокування, то навряд чи в понеділок щось зміниться. Хоча у нас можливо все.....

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

fgrubin писав:А підкажіть, яким чином кошти не проходять з поточного на 3753? Бо я набрав платіжку, банк повідомив, що платіж проведено.
Якщо рахунки заблоковані, то вони потім повертаються?
Кажуть, що повертаються. Як у випадку, коли сплачуємо под платежі на рахунок, який змінився

Але у мене були кошти лише заплатити один раз, тому заплатила на 3751. А то вдруг вони повернуться назад після 30.01

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

Ну якщо вони розблокували в п'ятницю 13, казначейство каже, що вони були розблоковані лише з 17.00 до 18.00, а це був останній банківський день до 15 січня, а отже остання можливість збільшити ліміт для реєстрації ПН, то можна очікувати, що в останній день сплати ПДВ будуть розблоковані рахунки і для сплати зобов'язань по декларації.

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

Ksena_K
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 43 рази

Повідомлення Ksena_K »

fgrubin писав:Ну якщо вони розблокували в п'ятницю 13, казначейство каже, що вони були розблоковані лише з 17.00 до 18.00, а це був останній банківський день до 15 січня, а отже остання можливість збільшити ліміт для реєстрації ПН, то можна очікувати, що в останній день сплати ПДВ будуть розблоковані рахунки і для сплати зобов'язань по декларації.
13-го січня вони були розблоковані десь з 10-00 до 17-00. Але більш за все нічого вже розблоковувати не будуть. #wall#

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”